Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Automatische deuren voor ziekenhuizen

Wie op zoek is naar automatische deuren komt al snel uit bij AutomatischeDeuren24.nl. Al ruim 30 jaar bieden wij iedereen die op zoek is naar automatische deuren een passende oplossing. Van automatisch openende poorten tot automatische draaideuren voor hotels en instellingen. Wij verzorgen installatie, onderhoud én reparatie van elk soort automatische deur.

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen en medische instellingen vormen een specifieke doelgroep als het gaat om automatische deuren. De meeste bedrijven willen automatische deuren die bezoekers welkom heten. Voor de openbare delen van is die vraag bij medische instellingen niet anders. Zelfs bij hoge bezoekersstromen (tijdens bezoekuren, bijvoorbeeld) werken automatische draaideuren perfect.

Specialistische afdelingen

In tegenstelling tot winkels hebben ziekenhuizen echter ook te maken met afdelingen waar het publiek niet welkom is. Door de hoge eisen aan hygiëne en steriliteit zijn de gebruikelijke toegangssystemen (zoals met pasjes of “druppels”) voor ziekenhuizen ook minder geschikt. Denk aan de intensive care, de afdeling radiologie of operatiekamers.

Ziekenhuizen voorzien we van speciale automatische deuren. Zo leveren we de röntgenafdeling of radiologie deuren waarin een stralingswerende loodlaag is aangebracht, en voorzien we ruimtes van deuren die alleen bevoegd personeel toelaten. Hiervoor kunnen we gebruik maken van een toegangssysteem dat op afstand herkent wie de deur nadert.

Vraag om advies

Bent u op zoek naar automatische draaideuren of automatische schuifdeuren en voldoen de standaard-oplossingen niet voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op voor een gesprek, waarin we met u meedenken over een betaalbare maatwerkoplossing. We stellen graag een offerte op waarin al uw specifieke wensen worden meegenomen.