Artikel Depot
Image default
Auto's en Motoren

Tuning Den Haag

Hoe chiptuning werkt

Als u zich bezighoudt met het afstemmen van motorchips en u wilt alles weten over het proces van chiptuning Den Haag, dan vertellen wij hieronder alles wat u moet weten.

Het idee van chiptuning klinkt in eerste instantie een beetje te mooi om waar te zijn; paardenkracht toevoegen zonder ooit fysieke aanpassingen toe te voegen? Is dit echt mogelijk? Absoluut!

Boost toevoegen is een van de meest eenvoudige manieren om vermogen toe te voegen aan een motor met geforceerde inductie. Als een auto wordt geleverd met een fabrieksturbo, is deze vaak afgesteld om de boost-niveaus betrouwbaar en efficiënt te houden. Door de boost te verhogen, vergroot u de hoeveelheid lucht die in de cilinder is verpakt. Door lucht toe te voegen, kunt u nu meer brandstof toevoegen. Met meer brandstof verbrand, kun je niet anders dan je tanden van oor tot oor laten zien.

Chippen bij Chiptuning Den Haag

Simpel en effectief, dus wat is het nadeel? Door kracht toe te voegen, verhoogt u de druk en warmte in de cilinders. Door druk en warmte toe te voegen, voeg je stress toe. Door stress toe te voegen, verkort u de levensduur van de motor. Daar is echt geen weg omheen. Als je uit je dak wilt gaan met boost, moet je ervoor zorgen dat de interne componenten de extra stress aankunnen. Dit is de reden waarom gesmede zuigers, stangen en cranks populair zijn in de aftermarket. Hoewel het erg verleidelijk kan zijn om de boost op een standaardmotor te verhogen, moet u zich realiseren dat u uw garantie vaarwel zegt en dat u de kans op motorproblemen aanzienlijk hebt vergroot. In deze situatie is het het beste om de motor van binnenuit te bouwen.

Chiptuning Den Haag is de plek waar u uw auto kan tunen. 

https://tuning-center.nl