Artikel Depot
Image default
Hobby en vrije tijd

Laat je eigen Cornhole set maken

Ben je fan van het spel Cornhole, maar is je set inmiddels aardig versleten? Of ben je benieuwd naar dit spel? Bij Wicked Wood Games bieden ze standaard sets aan van dit spel, maar je kunt daar ook enkele onderdelen bestellen of een set met je eigen ontwerp laten maken! Dit laatste is bijvoorbeeld erg leuk voor bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden, zoals bruiloften. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om het bord te laten bedrukken met jouw eigen design. Je kunt online een aanvraag voor een eigen ontwerp indienen door je logo of afbeelding aan te leveren. De levertijd voor gepersonaliseerde spellen bedraagt ongeveer één tot drie weken. Voor meer informatie over deze spellen neem je contact met deze webshop op.

Eenvoudig complete sets bestellen

Naast gepersonaliseerde sets, kun je bij deze webshop ook standaard sets van Cornhole bestellen. Alle complete sets worden geleverd met een draagtas, zodat je het spel overal kunt spelen zonder onderdelen kwijt te raken. Ben je onverhoopt toch een zakje kwijtgeraakt? Dan bestel je gewoon wat zakjes bij deze webshop. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en ze bieden ook zakjes met de vlag van je land aan. Zo vind je altijd zakjes die bij jouw smaak passen, wat het spel nóg leuker maakt. De sets zijn geschikt om buiten te gebruiken, want ze zijn vochtbestendig. Zo geniet je nog lang van dit leuke spel zonder dat de onderdelen slijten.

Speel dit spel met je vrienden en familie

Ben je op zoek naar een leuke activiteit die je met je vrienden en familie kunt doen? Als jullie van spelletjes houden, is Cornhole ideaal. of je nu een spel op maat wilt laten maken of een complete set wilt bestellen; het kan allemaal bij deze webshop. Plaats snel een bestelling. Heb je nog vragen over de producten of over de werkwijze van deze webshop? Neem dan gerust contact met ze op.

https://wickedwoodgames.com/