Artikel Depot
Image default
Management

SMU business management

Southern Methodist University (Cox) Business School Overzicht

 

De Cox School of Business aan de Southern Methodist University (Cox) biedt deze afdelingen en concentraties: boekhouding, ondernemerschap, financiën, algemeen management, marketing, onroerend goed, supply chain management / logistiek, kwantitatieve analyse / statistiek en operations research, en technologie. Het collegegeld is full-time: $ 47.445 per jaar; part-time: $ 42.288 per jaar; executive: $ 117.995 totale programma; en specialiteit master’s: $ 43.278 totale programma. Bij het afstuderen, 61,80 procent van de afgestudeerden van de voltijdse programma zijn werkzaam.

 

Studenten aan SMU’s Cox School of Business kunnen profiteren van de locatie van de school in de buurt van het centrum van Dallas om te netwerken met bedrijven zoals AT & T, Texas Instruments en Southwest Airlines. Met meer dan 20 Fortune 500-bedrijven met hoofdkantoor in Dallas, profiteren businessstudenten aan Cox van hun nabijheid via mentorschapsprogramma’s, sprekersreeksen en stagemogelijkheden.

 

Naast de locatie en de toegang tot netwerken, biedt de Cox School of Business aan toekomstige studenten een verscheidenheid aan opleidingen. MBA-kandidaten kunnen kiezen uit programma’s waaronder een full-time MBA van 21 maanden; een tweejarig, part-time traject dat ’s avonds en in het weekend wordt aangeboden in Dallas en Plano, Texas; en een executive MBA-programma dat afwisselend in het weekend in Dallas plaatsvindt.

 

Cox biedt ook Master of Science-opleidingen in boekhouding, financiën, management en bedrijfsanalyse, evenals twee gezamenlijke opleidingsopties: een J.D./MBA-combinatie met de Dedman School of Law, en een gezamenlijke MA/MBA-opleiding in business en kunstmanagement met de Meadows School of Arts.

 

Buiten het klaslokaal doen MBA-studenten praktijk- en onderzoekservaring op in de meer dan een dozijn centra en instituten van de school, waaronder het Bridwell Institute for Economic Freedom en het JCPenney Center for Retail Excellence. Studenten kunnen ook hun netwerken en team-building vaardigheden op te bouwen door middel van een verscheidenheid aan academische en intramurale clubs op de campus.

 

Bekende alumni van de Cox School of Business van SMU zijn onder andere Thomas Horton, voormalig voorzitter, president en CEO van AMR Corp. en American Airlines; en Eckhard Pfeiffer, voormalig president en CEO van Compaq Computer Corporation.

 

Bericht van de school

Een afgestudeerde graad van de SMU Cox School of Business kan je een echt concurrentievoordeel geven op de huidige, zeer concurrerende arbeidsmarkt. SMU Cox bereidt u met strenge academici, ervaringsleren, een mondiaal perspectief en ongeëvenaarde toegang tot de Dallas zakelijke gemeenschap. Je krijgt ook toegang tot een indrukwekkend netwerk van meer dan 40.000 alumni, mentoren en recruiters. Gerangschikt door The Economist onder de top in de wereld voor effectiviteit, het alumni-netwerk is een ander competitief voordeel dat wordt geleverd met het verdienen van je MBA of een gespecialiseerde Master’s van SMU Cox.

 

Als je wilt opvallen voor toekomstige werkgevers en je carrière naar het volgende niveau wilt tillen, is nu het moment om te beginnen met je diploma van een van onze best beoordeelde programma’s.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/