Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

De beste Dymo etiketten met een industriële labelprinter

Wil je Dymo etiketten printen? Met een labelprinter voor industrieel gebruik van Dymostore© uit Poederoijen print je binnenkort de allerbeste labels voor jouw bedrijf of organisatie. Een labelprinter voor industrieel gebruik is perfect als je labels wilt hebben voor jouw bedrijf die stevig zijn en bestand tegen een stootje. Met Dymo etiketten voorkom je dat de inkt van uw labels uitloopt, dat de lijm loslaat of dat de labels onleesbaar worden. Als je veel werkt met het opsturen van pakketten of enveloppen, dan weet je als geen ander hoe frustrerend dit kan zijn. De klanten zijn boos, je moet het probleem oplossen en jij hebt bovendien extra kosten.

De beste industriële labelprinter

Als je kiest voor een labelprinter voor industrieel gebruik dan profiteer je van de uitstekende kwaliteit van Dymo etiketten. Je print zal nooit meer vlekkerig tonen door de druktechniek van deze machines. In plaats van inkt worden de labels namelijk bedrukt met een thermisch drukproces. Door middel van hitte verschijnt de tekst en de barcode op uw label. Dit maakt uitsmeren van inkt onmogelijk is, omdat deze niet aanwezig is. Het is daarnaast ook duurzamer dan het gebruik van inkt en, als grote voordeel voor jou, je hoeft niet voortdurend nieuwe cartridges aan te schaffen voor je machine.

Een toetsenbord voor België

Dymostore© uit Poederoijen levert labelprinters voor industrieel gebruik in heel Nederland. Maar ook als je Dymo etiketten wilt in België ben je in goede handen. Als extra service kan je voor gebruik in België zelfs het AZERTY-toetsenbord krijgen bij deze machines, in plaats van het in Nederland gebruikt QWERTY-toetsenbord. Hierdoor werk je op een manier die je vertrouwd bent en hoef je niet voortdurend te zoeken naar de juiste toetsen wanneer je werkt met je labelprinter. Wanneer je andere wensen of eisen hebt voor jouw labelprinter, dan moet je zeker contact opnemen met deze experts. Zij zullen kijken wat ze voor je kunnen betekenen en, waar mogelijk, een oplossing bieden voor je probleem.