Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Rieten dak laten leggen door dit bedrijf

Bent u van plan om binnenkort uw huidige dak te vervangen met een rieten dak? Hiervoor kunt u terecht bij Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van rieten daken. Voor het leggen van deze daken wordt enkel en alleen kwaliteitsriet gebruikt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen van dit dak? Bekijk dan vandaag nog wat dit bedrijf voor u kunt betekenen en wie weet komen zij binnenkort ook bij u een prachtig dak leggen.

Levensduur van dit dak

Een rieten dak ziet er niet alleen mooi uit op uw huis, het heeft nog vele andere voordelen. Zo gaat een rieten dak bijvoorbeeld heel lang mee. Denk ongeveer aan 25 tot 35 jaar. Er zijn zelfs speciale rieten daken die tot wel 50 jaar mee gaan. De lange levensduur is te waarborgen door middel van goed onderhoud. Daarnaast hangt de levensduur van dit dak ook af van onder andere de drogingstijd van het riet. De drogingstijd wordt beïnvloed door de dakhelling, de hoeveelheid licht en de hoeveelheid lucht om de woning. Hoe steiler uw dak is, hoe langer de levensduur wordt van uw eigen rieten dak.

Schakel de hulp in van dit bedrijf

Wilt u graag een rieten dak laten leggen door een van de professionals van dit bedrijf? Dat kan! Hiervoor schakelt u snel en gemakkelijk de hulp in van dit bedrijf. Zij vertellen u graag alles over de diensten die zij aanbieden en wat de mogelijkheden zijn wanneer zij een rieten dak bij u komen leggen. Heeft u vragen over een van de producten of diensten of bent u gewoon simpelweg benieuwd naar meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met dit bedrijf en kom er direct achter wat zij voor u kunnen betekenen! Zij voorzien u graag van een passend advies en geven u antwoord op al uw vragen.

https://www.rietwerk.nl/