Artikel Depot
Image default
Kinderen

De iconische en unieke XPLCT kleding, nu ook beschikbaar voor kids

De kleding van XPLCT staat bekend om zijn perfecte pasvormen en het gebruik van duurzaam materiaal. De trendy vesten, shirts en broeken zijn met name populair in de muziekwereld en bij andere artiesten. XPLCT heeft echter ook zijn weg gevonden naar andere mensen. Het merk heeft nu zelfs een lijn speciaal voor kinderen, waardoor zij er net zo stoer bij kunnen lopen als hun idolen. Shop de leukste kinderoutfit bij elkaar in de XPLCT kindercollectie en geef je kind dit seizoen een onvergetelijke stijl met een iconische outfit.

Smaakvolle sweaters

Rappers en voetballers lopen er maar wat graag in rond. Sweaters zijn het stoere kledingstuk bij uitstek. Daarnaast is er op een koude dag natuurlijk niets zo fijn als een lekkere warme trui met capuchon. De sweaters uit de XPLCT kindercollectie zitten lekker strak om het lijf en zijn gemaakt van het allerbeste katoen. Veel sweaters zijn voorzien van geribbelde boorden en een paar zakken waarin je je handen lekker diep weg kunt stoppen. Ook heeft een aantal sweaters een extra zakje op de linkerarm. Veel truien uit de XPLCT collectie zijn herkenbaar dankzij een duidelijk merkteken op de borst. Kies voor een stijlvolle bruine of grijze trui, of laat je kind de show stelen in een diep rood exemplaar. Wil je kind echt opvallen, neem dan een trui met een pakkende tekst – bijvoorbeeld op de mouwen. Het leeuwendeel van de truien uit de XPLCT kindercollectie heeft een fijne capuchon, die praktisch is en er ook nog eens stoer uit ziet.

Kies uit de leukste shirts

Ook voor wanneer het wat warmer wordt vind je bij XPLCT stijlvolle kinderkleding. Het merk heeft legio leuke T-shirts waarmee je kind in de zomermaanden geheid de blits maakt. Veel van deze shirts zijn in de stoere zwart-grijstinten waar XPLCT om bekend staat. Naast hun pasvorm trekken deze shirts vooral de aandacht dankzij teksten met een opvallend lettertype, of prints met kleuren die fraai contrasteren tegen de zwart-witte achtergrond van de shirts. Ook zijn er T-shirts met het merkteken van XPLCT breed uitgemeten op de borst. Voor wie liever wat eenvoudigers heeft zijn er ook fraaie basisshirts in zowel zwart en wit als in roze, blauw en groen. Sommige shirts zijn voorzien van een V-hals, weer andere hebben een ronde hals.

De perfecte broek voor de perfecte look

Ook wanneer je op zoek bent naar een bijpassende broek voor je kind ben je bij XPLCT aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor een gave joggingbroek. De trainingsbroeken in de XPLCT kindercollectie hebben een elastische taille waardoor ze bijna altijd goed passen. De broeken zijn uitgerust met iconische details zoals merktekens. Deze details in combinatie met de vrij strakke pasvorm van de broeken geven deze joggers een zekere klasse. Heb je toch liever een gave spijkerbroek, ook dan valt er genoeg te kiezen binnen de XPLCT kindercollectie. De jeans van XPLCT vallen op door hun mooie wassing, die vaak gepaard gaat met een paar fraai geplaatste scheuren. Ook de spijkerbroeken uit de XPLCT kindercollectie hebben vaak een vrij strakke pasvorm. Uiteraard zijn er ook jeans bij die wat losser vallen voor een meer baggy stijl.