Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Een relatief nieuw merk in de modewereld

Wanneer je thuis bent in de modewereld dan ken je waarschijnlijk alle merken wel, ook de merken die wat nieuwer zijn. Misschien zegt My Brand je dan wel iets. Wanneer je niet bekend bent in de modewereld dan zegt dit merk je waarschijnlijk helemaal niks. Het is een merk wat ondertussen al een aantal jaren bekend is, specifiek in de modewereld, maar wat nog relatief klein is. Het is dus niet zo gek dat je het merk niet kent. Een tipje van de sluier alvast, want My Brand is een merk voor mannen en kinderen. Ben je benieuwd naar dit relatief nieuwe merk in de modewereld? Lees dan verder.

 

Over

Het merk My Brand is een merk wat staat voor de exclusiviteit, de kwaliteit en de luxe. Dit kun je terugzien in de gebruikte materialen. Er zijn mooie stoffen gebruikt en alles lijkt perfect op elkaar aan te sluiten. De kwaliteit is bovendien erg hoog. Het maakt bij dit merk niet uit of je op zoek bent naar een shirt, een trui of een zwembroek, want je kunt het allemaal krijgen. Het merk biedt een breed aanbod aan wat luxere mode en is daarom in de modewereld al heel geliefd. In 2009 begonnen twee broers dit merk in Amsterdam. Dit merk begon officieel gezien als een grapje, maar groeide dus uiteindelijk uit tot een serieus merk. De kleding is voorzien van veel humor en logo’s en was bij het ontwerpen een knipboog naar de luxe modehuizen. Ondertussen heeft My Brand al meerdere winkels in het binnen- en buitenland.

 

Collectie

Zoals net al gezegd heeft My Brand een uitgebreide collectie. Het merk kan het hele jaar door worden gedragen, want er zitten items in de collectie voor zowel de koude als de warme dagen. Zo heb je altijd een perfecte outfit die bij je past.

https://konceptstore.nl/collections/my-brand