Artikel Depot
Image default
Bedrijven

3 x tips voor aankomen

Je leest tegenwoordig online veel over mensen die het liefst alle extra kilo’tjes die ze hebben zo snel mogelijk willen verliezen. Het lijkt wel alsof je wordt gebombardeerd met berichten over dat mensen moeten afvallen om gelukkig te zijn. Veel mensen vergeten dan ook dat er ook een andere kant aan zit. Er zijn namelijk ook veel mensen die super graag wat kilo’s aan zouden willen komen, maar dit lukt niet door eetgewoontes of door genetische aanleg. Denk aan mannen die super graag spieren willen opbouwen, of vrouwen die liever iets meer rondingen willen hebben. Heb jij moeite met aankomen? Lees dan deze tips zodat je precies weet waar je moet beginnen.

Eet genoeg

Deze tip klinkt inderdaad heel typisch, maar de reden dat dit benoemd moet worden is dat de meeste mensen met ondergewicht simpelweg geen goede eetgewoontes hebben. De reden dat veel mensen ondergewicht hebben is dat ze slechts drie maaltijden per dag eten. Je hebt hier gewoon niet genoeg aan vaak, het is beter om tussendoor wat snacks te nemen. Jij als mens verbrand namelijk gemiddeld 2000 calorieën per dag. Wanneer jij slechts 3 kleine maaltijden eet, is de kans dat je in een calorietekort zit erg hoog. Eet dus meer snacks tussen je maaltijden in. Mocht je bijvoorbeeld moeite hebben met aankomen, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een health pakket.

Stop met cardio

Wanneer je in de sportschool bent kun je beter geen cardio meer doen. Hier verbrand je namelijk ontiegelijk veel calorieën mee die jij juist nodig hebt. Kies eerder voor een krachttraining zodat je meteen ook wat spieren opbouwt.

Shakes

Je kunt natuurlijk altijd ook nog een weight gainer shake proberen. Een weight gainer shake zorgt ervoor dat jij extra vetten en eiwitten binnen krijgt. Zo kun je door de dag heen wat rustiger aan doen met het eten in plaats van jezelf volledig vol te proppen.

https://kossonutrition.nl/product/beest-worden-weight-gainer/