Artikel Depot
Image default
Financieel

Wat kan Eerdmans.nl precies voor jou betekenen?

Voor mensen die houden van boten geldt meer dan waarschijnlijk dat ze wel al hebben gehoord over Eerdmans.nl. Eerdmans Jachtverzekeringen is namelijk reeds zomaar even 50 jaar specialist in bootverzekeringen. Ze biedt haar diensten niet alleen aan in Nederland, maar ook in België evenals in Duitsland. Eén van de voordelen waar je bij deze partij op kan rekenen is dat er meteen een 40 procent no-claim korting geldt. Bovendien is het zo dat schade bij deze onderneming ook geen terugval met zich meebrengt. Je kan dus met andere woorden altijd je 40 procent korting behouden. Het is bij deze partij niet alleen maar mogelijk om een bootverzekering af te sluiten. Wil jij graag ontdekken welke andere mogelijkheden ze je nog aanbiedt? Lees dan vooral snel verder!

Welke bootverzekeringen kan je bij Eerdmans.nl afsluiten? 

In eerste instantie is het dus zo dat er bij Eerdmans.nl een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende bootverzekeringen. We maken hierbij een onderscheid tussen deze opties:

  • Zeilboot verzekeringen;

  • Motorboot en speedboot verzekeringen;

  • Sloep verzekeringen;

  • Rond- en platbodem verzekeringen;

  • Catamaran verzekeringen;

Het is bij deze partij mogelijk om een keuze te maken uit verschillende cascodekkingen. Een belangrijk feit om te weten is dat eigen gebrek in tegenstelling tot bij vele andere verzekeraars bij Eerdmans wel degelijk in de casco+ dekking is meeverzekerd. Het mag dan ook duidelijk zijn dat je voor het afsluiten van je bootverzekering zeker even een offerte moet aanvragen bij deze partij.

Een financiering voor je boot afsluiten? Ook dat is mogelijk!

Bijzonder veel mensen dromen ervan om eigenaar te worden van een boot. Het spreekt echter voor zich dat het kopen van een boot in de praktijk altijd gepaard gaat met een niet onaanzienlijk prijskaartje. Gelukkig bestaan er op de markt ook mogelijkheden om de aankoop te financieren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij Eerdmans.nl. Zij maakt het mogelijk om zowel voor nieuwe als voor tweedehandse boten een lening aan te vragen tot een bedrag van zo’n slordige 150.000 euro. 

Een lening afsluiten is mogelijk tot 100 procent van de aankoopwaarde en dat niet alleen voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten. Indien je een financiering voor je boot wenst af te sluiten bij Eerdmans zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor een aflossingstermijn kan kiezen variërend van 12 tot 144 maanden. 

Een recreatiewoning verzekeren bij Eerdmans.nl

Voor mensen die houden van boten biedt deze partij dus duidelijk een aantal interessante voordelen. Dat is echter niet alles. Het spreekt immers voor zich dat heel wat mensen er tijdens hun leven ook op een zeker moment voor kiezen om een recreatiewoning te kopen. Voor een dergelijke woning geldt dat de eigenaars ze doorgaans goed willen verzekeren. Dat is ook logisch. Dergelijk vastgoed vertegenwoordigt namelijk een niet onaanzienlijke waarde. 

Ook voor het afsluiten van een verzekering voor een recreatiewoning of voor een chalet of een stacaravan geldt dat het mogelijk is om een beroep te doen op Eerdmans.nl. Let op, de dekkingen die worden aangeboden door de recreatiewoningverzekering en de stacaravanverzekering kunnen in de praktijk verschillen. Het is dan ook altijd belangrijk om je even concreet te verdiepen in de exacte dekkingen waar je bij beide verzekeringen op kan rekenen.