Artikel Depot
Image default
Particuliere dienstverlening

Hoe kies je een sim only abonnement dat bij je past?

Hoe kies je een sim only abonnement dat bij je past?

Ben je nog niet toe aan een nieuwe smartphone, maar wel op zoek naar een abonnement? Kies dan voor een Sim Only! Een Sim Only abonnement is een abonnement zonder telefoon. Er zijn veel verschillende leveranciers met elk hun eigen prijzen, voorwaarden en kwaliteitsnormen. Hierdoor kan je al snel verdwalen in een zee van informatie. In de blogs geven we tips hoe je sim only abonnementen vergelijken het beste kan doen, zodat je een het meest voordelige abonnement vindt voor jouw persoonlijke situatie.

De verschillende sim only abonnementen

Bij only sim heb je de keuze uit verschillende aanbieders. Je hebt grote netwerken zoals KPN, T-Mobile en Vodafone, maar ook diverse goedkopere providers die gebruik maken van deze netwerken. Je kunt kiezen met welke provider je je sim only wilt afsluiten, terwijl er ook tussen aanbieders op hetzelfde netwerk best een groot prijsverschil kan zitten. Naast de keuze tussen providers kun je ook kiezen voor looptijd en internetsnelheid (3G, 4G of nog sneller 5G), deze kunnen nog verschillen. Qua contractduur kunnen sommige providers maandelijks opzeggen, maar je kunt er ook voor kiezen om een ‚Äč‚Äčabonnement voor 1 of 2 jaar te nemen. Over het algemeen geldt: hoe langer het contract, hoe hoger voordeliger.

Goedkope sim only abonnementen

Met een sim only abonnement ben je altijd voordeliger uit. Het maakt niet uit of je een Sim Only deal zoekt met onbeperkt data of juist het goedkoopste abonnement, bij het vergelijken op Mobiel Dealvind je sim only abonnement dat bij je past.

Zo kun je dagelijks makkelijk online zijn en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Bij Mobiel Deal vergelijk je het aanbod op basis van je voorkeuren en profiteer direct van mogelijke aanbiedingen. Een belangrijk aspect bij het vergelijken van een sim only abonnement is het kijken naar je eigen gedrag. Een tip is dan ook om nagaan hoe veel je belt en hoeveel data je werkelijk verbruikt. Indien je al een telefoonabonnement hebt, kun je de laatste facturen eens inzien. Hier kun je dan een gemiddelde uit opmaken en doorgaans zit je dan qua belminuten en data wel redelijk goed. Zo weet jij zeker dat je het goedkoopste abonnement voor jouw persoonlijke situatie afsluit.