Artikel Depot
Image default
Financieel

Beleggen met de juiste software

Beleggen met de juiste software

Zodra je gaat beleggen neem je een bepaald risico. Om dit risico zo klein mogelijk te houden is het uitbreiden van jouw kennis essentieel. Het is daarom verstandig om te beleggen met goede software die jou helpt om op het juiste moment de goede keuzes te maken. Maar wat is goede beleggingssoftware? Je leest het in dit artikel waarin we goede software beschrijven.

Trading Navigator Methode review

In de Trading Navigator Methode review wordt beweerd dat je met een rendement van 20.6% op jaarbasis kunt beleggen. Dit beweert niet alleen de schrijver van het artikel en de uitgever van de cursus maar ook de gebruikers. Deze Trading Navigator is ontwikkeld door beleggingsexpert Harm van Wijk en duizenden beleggers maken gebruik van deze software.

De software werkt op basis van een algoritme die aangeeft wanneer het de juiste tijd is om aandelen en opties te kopen en te verkopen. De gebruiker wordt hierop geattendeerd door middel van groene en rode pijlen. Eigenlijk kun je door deze pijlen te volgen nooit mis zitten en zul je automatisch mooie winsten behalen.

Bij de Trading Navigator Methode is ook een cursus inbegrepen die ook is ontwikkeld door Harm van Wijk. Harm is al meer dan 30 jaar actief in de financiële wereld. In deze cursus zullen de technieken om op de juiste manier te beleggen worden uitgelegd. Alles wordt duidelijk weergegeven in uitgebreide video’s waardoor jij direct inzicht krijgt hoe te beleggen. 

Verder krijg je een 1 op 1 coachsessie met Harm van Wijk zodat je al jouw vragen kunt stellen die je mogelijk na het volgen van de cursus nog hebt.

Ondanks dat je met de Trading Navigator heel makkelijk winstgevend kunt beleggen blijft het wel belangrijk om goed op te letten. Met beleggen kun je geld verliezen dus beleg alleen met geld wat je echt kunt missen.