Artikel Depot
Image default
Telefonie

Heb jij al een telefoonhoesje?

Een telefoonhoesje kopen? Als smartphonegebruiker is het voor mij een vanzelfsprekendheid. Dan moet en zal mijn telefoon beschermd worden door een telefoonhoesje. Er kleven ook alleen maar voordelen aan het gebruiken van een telefoonhoesje, als je het mij vraagt. Het is een betaalbaar, het verlengt de levensduur van je telefoon en ook je humeur hoeft er niet onder te lijden. Want een telefoon die in duizend stukjes op de grond valt, daar is nog nooit iemand vrolijk van geworden.

Bescherm je telefoon tegen impact

We hebben allemaal wel eens van die dagen. Je weet waar ik het over heb. Die dagen dat alles even tegenzit en je klunzige momenten beleeft. In dat geval kan jouw smartphone maar beter kunnen vertrouwen op een betrouwbare bescherming, zodat je niet op adem hoeft te komen wanneer je telefoon per ongeluk uit je handen glipt. Zelfs een dunne case van schokabsorberend TPU materiaal kan al het telefoonscherm behoeden van een ramp wanneer het fungeert als een barrière tussen je kwetsbare telefoon en de stenen vloer. Immers, telefoons zijn tegenwoordig zo dun en zo licht dat ze niet erg duurzaam zijn! Er gaat sowieso niets boven de onverwoestbare Nokia 3310. Een telefoonhoesje voegt de broodnodige extra massa toe, zodat je telefoon niet zo snel beschadigd.

Wat kost een goed telefoonhoesje?

Telefoonhoesjes van de beste merken kunnen worden gekocht voor minder dan €30. Waar je dan aan moet denken? Bijvoorbeeld aan een full-body case van Otterbox of Case-Mate. In Nederland kun je goed slagen in de webshops van Casimoda en Leuke Telefoonhoesjes. Geloof ons, het zijn de beste iPhone 13 cases zonder al te veel toeters en bellen. Toegegeven, de hoesjes van Casimoda zijn bedrukt met hippe designs geïnspireerd op de laatste fashion trends. Je moet er wel van houden, maar als je wilt dat jouw smartphone een verlengstuk van je outfit wordt en optimaal beschermd wordt, dan zit je bij deze webshop zeker goed!

Een telefoonhoesje is je telefoonverzekering

Heb je een telefoonverzekering afgesloten? Ook dan ben je nog niet echt heel goedkoop uit hoor. Integendeel zelfs. Je kunt al snel rekenen op een maandbedrag van €15 aangevuld met een eigen risico van €50. Dit bedrag kan ook – naarmate je telefoon vaker ter reparatie wordt aangeboden – oplopen. Wat je beter kunt doen? In plaats van een telefoonverzekering afsluiten, goed op je spullen letten. Ga zorgvuldig met je telefoon om en zie een telefoonhoesje als je telefoonverzekering.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-13-hoesjes/