Artikel Depot
Image default
Financieel

Manieren om geld te verdienen via TikTok

Vandaag, zul je leren hoe om geld te verdienen op TikTok en je publiek te laten groeien. TikTok is een app met korte video’s die wereldwijd 800 miljoen gebruikers hebben aangetrokken.

Het blijft groeien en creëert veel mogelijkheden voor degenen die geld willen verdienen. Sommige influencers verdienen al miljoenen dollars per jaar, en merken kunnen duizenden dollars investeren in één post. Lees hier hoe je kan geld verdienen met TikTok.

Word een influencer

Er zijn influencers in elk sociaal netwerk met miljoenen volgers. Hetzelfde geldt voor TikTok. Influencers verdienen geld omdat het voor veel bedrijven praktisch is om hun producten te promoten op populaire sociale media profielen op het internet.

TikTok-influencers verdienen miljoenen dollars per jaar, en er is veel potentieel voor grotere bedragen in de toekomst. Addison Rae Easterling verdiende bijvoorbeeld 5 miljoen dollar in 2019. Natuurlijk is dit een extreem voorbeeld, maar veel influencers verdienen geld op een kleinere schaal. De meeste mensen die dit bericht lezen zouden blij zijn met een paar duizend dollar per maand, maar het is mogelijk om veel meer te verdienen.

Het goede nieuws is dat je niet beroemd hoeft te zijn of miljoenen volgers hoeft te krijgen om een influencer op TikTok te worden. De bedrijven promoten hun producten bij een publiek dat veel kansen heeft om met hun posts bezig te zijn. 

Het gaat er dus om betrokkenheid te krijgen en een goede relatie met je volgers te hebben. Als ze je vertrouwen en je aanbevelingen proberen, zul je meer kansen hebben om geld te verdienen als influencer dan iemand met miljoenen volgers die niets om hun posts geven.

Het vinden van een niche en je daar alleen op richten kan een geweldige manier zijn om een boeiende aanhang op te bouwen. Je niche kan fitness, beauty, games, business, zelfontwikkeling, een specifieke hobby, en nog veel meer zijn.

Ontvang donaties via Livestream

Niet elk lid heeft toegang tot deze functie en kan live gaan in TikTok, maar het is de moeite waard. TikTok stelt de beste makers van het platform in staat om live te gaan en donaties te krijgen van andere leden. Het is gemakkelijker om live te gaan op andere platforms omdat er enkele vereisten zijn op TikTok, maar je publiek moet groot genoeg zijn om in elk geval genoeg geld te verdienen met deze methode.

Wanneer je live gaat, kunnen je kijkers virtuele cadeaus voor je kopen. De geschenken kosten wat munten, maar ze moeten de munten met echt geld kopen. Het is een manier om te laten zien dat ze de video’s van hun favoriete makers leuk vinden en ze beloningen te geven. De scheppers kunnen hun giften in diamanten omzetten en dan de diamanten voor geld beloningen in hun PayPal-rekening of andere betalingsmethodes ruilen.

De kijkers kunnen geschenken kopen als ze 18 jaar of ouder zijn. Dit betekent dat je geen zeer jonge leeftijden voor deze methode wilt en de inhoud moet aanpassen om een oudere aanhang aan te trekken.

Als je van het idee houdt om live te gaan en cadeaus te krijgen van gelukkige kijkers, moet je geselecteerd worden door TikTok. Meestal selecteren ze makers met kwaliteit inhoud, veel volgers en veel engagement. Je moet goede inhoud blijven maken, je account laten groeien, en hopen op het beste. Als u niet in aanmerking komt voor live video’s, kunt u uw account gebruiken om geld te verdienen met de andere methoden van deze post. Wil je snel geld verdienen door middel van online enquêtes in te vullen? Lees hier de Enquêteclub review.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/