Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Last van een storing? Bel Elektricien Rotterdam

Stroomstoringen zijn altijd vervelend, tijdens een stroomstoring kun je namelijk geen gebruik maken van de elektra. Wanneer je geen gebruik kunt maken van de elektra merk je pas echt hoeveel gebruik je eigenlijk wel niet maakt van de elektra. Wanneer je dus last hebt van een stroomstoring wil je natuurlijk ook dat je stroom zo snel mogelijk weer terug komt, hiervoor moet je wel gaan kijken naar de oorzaak van de stroomstoring, wanneer je deze niet kan vinden is het ook mogelijk om de hulp van Elektricien Rotterdam hiervoor in te schakelen. 

Branden de lantaarnpalen?

Wanneer je een stroomstoring denkt te hebben kun je het beste naar buiten gaan kijken om te zien of de lantaarnpalen werken, dit kan natuurlijk wel pas ‘s avonds. Wanneer je overdag een stroomstoring denkt te hebben kun je het beste gaan kijken bij de buren of daar stroom is. Wanneer de lantaarnpalen het doen of als de buren stroom hebben is er een stroomstoring bij jou thuis, het is dan ook aan jou om deze stroomstoring op te lossen. Om de storing het snelst te verhelpen kun je het beste de hulp van een elektricien inschakelen, een elektricien ziet namelijk al erg snel wat er fout is. 

Storing in het buurtnet

Het kan ook zijn dat je last hebt van een stroomstoring doordat er een storing zit in het buurtnet, je kunt dit herkennen wanneer de buren ook geen stroom hebben of als de lantaarnpalen niet werken. Wanneer er een storing zit in het buurtnet moet je gaan bellen naar het Nationaal storingsnummer, vervolgens wordt er dan iemand van het buurtnet ingeschakeld. Een storing in het buurtnet kan komen door bijvoorbeeld graafwerkzaamheden, het is namelijk mogelijk dat er een elektrakabel is geraakt. Wanneer er een storing in het buurtnet zit moet je het waarschijnlijk voor een langere tijd doen zonder stroom.