Artikel Depot
Image default
Wijn

Breng een bod uit op unieke, oude wijnen tijdens een wijnveiling

Maak kennis met Winefield’s Auctioneers: een wijnveilinghuis in Amsterdam waar u een exclusieve wijnveiling kunt bijwonen. Iedere veiling gaat er een heel grote collectie aan oude, unieke wijnen onder de hamer. Vooral als u fysiek aanwezig bent in de veilingzaal, ervaart u een speciale sfeer door de spanning van alle bieders. Voorafgaand aan de wijnveilingen staat er online een catalogus. Hierin leest u over alle wijnen die de eerstvolgende veiling worden geveild. Zo bepaalt u van tevoren welke wijnen uw interesse hebben. Alle wijnveilingen starten op zondagmorgen om 11.00 uur, maar u bent bij deze specialist al vanaf 10.30 uur welkom voor een voorproeverij. Hierdoor biedt u uiteindelijk echt op de wijnen die geheel passen bij uw smaak.

Deelnemen aan de wijnveiling in de zaal of op een andere manier bieden

Het kan zo zijn dat u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn bij de wijnveiling in Amsterdam, bijvoorbeeld omdat u te ver weg woont. Dan zijn er gelukkig nog andere manieren waarop u deelneemt aan deze unieke wine auction. Allereerst heeft u de optie om schriftelijk een bod uit te brengen, door in een brief of e-mail aan te geven in welke lots u interesse heeft én wat uw maximumprijs is. Daarnaast kunt u ook online bieden met een live-verbinding. Op deze manier biedt u van overal ter wereld mee met deze veiling. Ook kunt u telefonisch bieden met behulp van één van de medewerkers van Winefield’s Auctioner’s. Tot slot blijven er soms wijnen over na een veiling, bijvoorbeeld als er op een wijnveiling geen minimumprijs behaald wordt. Sommige wijnen biedt het wijnveilinghuis dan aan via aftersales.

Win informatie in over de wijnveilingen

Neem bij interesse in een wijnveiling contact op met dit wijnveilinghuis en bemachtig een plek voor de eerstvolgende veiling. Ook als u vragen heeft, beantwoorden de wijnexperts deze met genoegen voor u. Zo bereidt u zich goed voor op één van de wijnveilingen en weet u precies wat u te wachten staat.

https://www.winefields.com/