Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Waarom een busje huren voor je bedrijf zo handig is

Wanneer je een eigen bedrijf hebt waarbij je regelmatig spullen moet verplaatsen is een busje natuurlijk handig. Je hebt hiermee de ruimte om spullen op te slaan en te vervoeren. Nadeel is wel dat het veel geld kost, zowel qua aanschaf als onderhoud, en dat het redelijk veel plek in bezit neemt. Als je de bus niet zoveel nodig hebt is een busje huren daarom misschien een betere oplossing. Hiermee heb je alle voordelen zonder de lasten!

Alleen als je hem echt nodig hebt

Een busje huren zorgt voor precies dezelfde voordelen als een busje kopen, die hieronder staan. Hierbij heb je dan echter niet de nadelen. De nadelen zijn dat je aanschafkosten betaald, wat een flinke investering is. Dat is natuurlijk zeker zo wanneer je nog een startend bedrijf bent. Daarnaast heb je als je een busje koopt maandelijks kosten, wat vervelend is wanneer je het busje niet altijd nodig hebt. Ook kost een busje natuurlijk ruimte om hem te parkeren, en ook dat is niet altijd handig wanneer je hem langere tijd niet nodig hebt. De voordelen heb je wel gewoon, de belangrijkste noemen we hieronder.

De ruimte

Een voor zichzelf sprekend voordeel. Een busje biedt je ontzettend veel ruimte. Bestelwagens zijn niet gemaakt voor het oog, maar uit functioneel oogpunt en dat is handig bij een bedrijf.

Het kost minder

Een bedrijfsauto huren is goedkoper dan een gewone auto huren. Dat komt omdat de aanschafprijs een stuk lager ligt. Een bedrijfsauto is anders ontwerpen en dat komt ook tot uiting in de kosten. Hierdoor kun je voor minder geld een bedrijfsauto huren.

De betrouwbaarheid

Dit is niet altijd een voordeel waar veel mensen direct aan denken. Een bedrijfsauto of een busje is echter heel betrouwbaar. Daardoor zou een busje leasen of huren wel eens interessant kunnen zijn. Deze auto’s functioneren goed en lang en de kans op stukken is klein. Wanneer je een belangrijke klus hebt en hiervoor een auto huurt, is dat natuurlijk wel belangrijk. Met een busje haal je vaak uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid in huis!

https://www.bultman.nl/