Artikel Depot
Image default
Winkelen

Een houten poppenwagen met naam is speelgoed met een hoge pedagogische waarde

Zoek je naar een uniek cadeau voor een kind vanaf één jaar dat er écht uitspringt? Dan is een houten poppenwagen, die je eventueel kunt personaliseren met naam, misschien wat je zoekt. Met een loopwagen kan de pop van je (klein)kind voortaan altijd meegenomen op een wandeling. Naast urenlang speelplezier, is dit speelgoed ook van grote pedagogische waarde. Je leest hier meer over in dit artikel!

Een kind leert de wereld spelenderwijs kennen met (lappen)poppen

Kinderen leren spelenderwijs de wereld kennen. Lappenpoppen zijn hier bij uitstek het speelgoed voor. Een kind ontwikkelt al snel een band met de pop, omdat deze troost biedt in moeilijke situaties. Bovendien bootsen kinderen alledaagse situaties na door hun (lappen)pop aan te kleden, eten te geven en naar bed te brengen, maar ook door met de pop te wandelen. Bij zo’n wandeling hoort natuurlijk een mooie, houten poppenwagen, die nog bijzonderder wordt door deze te personaliseren met naam. Bij Poppenpret bestel je eenvoudig een loopwagen in verschillende kleuren, zoals rood, blauw, roze en wit. Door middel van een naamsticker plak je de naam van je (klein)kind op de loopwagen, waardoor je deze in no time omtovert tot een uniek geschenk.

Speelgoed dat jarenlang mooi blijft

Eén ding is zeker: met een houten poppenwagen met naam schaf je een cadeau aan dat jarenlang mooi blijft en de pedagogische en zintuiglijke ontwikkeling van je (klein)kind bevordert. Het natuurlijke materiaal en de structuur maken het daarnaast ontzettend prettig speelgoed om mee te spelen. Bovendien beschikt de wagen over stevige materialen en rubberen banden, waardoor er zonder al te veel geluid gespeeld kan worden. Dat is wel zo prettig voor de ouders! Je bekijkt het gehele aanbod aan wagens in de webshop van Poppenpret. Daarnaast vind je hier ook een prachtige collectie aan zonnekindpoppen die worden gemaakt in fairtrade-ateliers in India.

https://www.poppenpret.nl/