Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Waarom zou je een e-sigaret kopen?

Wil je wel eens weten waarom andere mensen in plaats van gewone sigaretten een e-sigaret kopen? Twijfel je nog en wil je eerst wat meer informatie? Veel mensen kiezen voor een e-sigaret kopen in plaats van een gewone sigaret, omdat dit een minder schadelijk alternatief is. Ook wordt er nauwelijks belasting geheven op e-sigaretten wat de elektronische sigaret tot een goedkopere keuze maakt.

 

Een e-sigaret kopen: veel voordelen

 

Laten we voorop stellen, dat er ook in een e-sigaret meestal nicotine zit. Toch is een e-sigaret minder schadelijk dan een gewone sigaret, omdat er geen teer in zit. Ook krijg je geen stikstofmonoxide en koolmonoxide binnen. Deze stoffen zijn schadelijk voor je hart en bloedvaten en hebben een negatief effect op je conditie. Een elektronische roker bepaalt zelf hoeveel nicotine zijn of haar elektronische sigaret bevat aan de hand van de vulling of e-liquid die je kiest. Klaagt je omgeving over de rookdampen waar ze last van hebben? Met een e-sigaret hoeven ze zich daar niet meer druk over te maken. Je verspreidt met het roken van een e-sigaret alleen nog waterdamp. Juist doordat er geen sprake meer is van verbranding, is er geen risico meer op brandgevaar of nare brandplekken in je kleding. Gele vlekken op je vingers en aanslag op je tanden behoren ook tot het verleden.

 

Overstappen op de elektronische sigaret

 

Ben je overtuigd en wil jij een e-sigaret kopen? Koop een starterspakket dat alles bevat wat je nodig hebt. Ook een wegwerp e-sigaret is een goede en goedkope optie om eerst het gebruik van een e-sigaret te ervaren voordat je helemaal overstapt. Ben je helemaal overtuigd? Gun jezelf de luxe van een bomod. Bij deze elektronische sigaret behoud je zelf de controle over de vape ervaring. De navullingen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en met een variërend nicotinegehalte. Zo kan je ook nog eens afwisselen. Je zult merken dat de e-sigaret een goed alternatief is voor de gewone sigaret.