Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Sense Schoonmaak uit Rotterdam

Ben je op zoek naar een glazenwasser in Rotterdam? Dan heb je veel partijen waar je uit kunt kiezen! En het liefst kies je uiteraard een bedrijf dat betrouwbaar is en al wat jaartjes ervaring heeft. Bij het zoeken van een partij kan je daarom het beste kijken naar de reviews van het bedrijf in Google. Dit geeft vaak een representatief beeld van de service en de diensten. Heeft een bedrijf tien 1-ster reviews, dan is het verstandig om verder te kijken. Heeft een glazenwasser vijftig 5-sterren reviews dan zit je meestal wel goed!

Sense Schoonmaak uit Rotterdam

Een bekende speler in Rotterdam is Sense Schoonmaak– en bedrijfsdiensten. Sense schoonmaak is 18 jaar geleden begonnen nadat eigenaar Fuat besloot dat hij voor zichzelf wilde beginnen. Met zijn kennis Ewout besloot hij een bedrijf op te richten en nu 18 jaar later is het een grote speler in de schoonmaak-industrie met 65 man in dienst en groeiende.

Kantoorschoonmaak

Het reinigen van kantoren is specialistisch werk, vooral de vloerreiniging. Wanneer je een tapijt, gietvloer of magazijnvloer moet reinigen is daar speciale apparatuur voor nodig. Laat dit daarom enkel doen door een partij die hierin gespecialiseerd is. Naast het reinigen van de vloeren kan Sense Schoonmaak ook uitvoerende werkzaamheden doen als bureaus schoonmaken, stofzuigen, kantines poetsen en glazen ramen/deuren reinigen. Ook niet onbelangrijk vinden wij, is dat er altijd iemand langskomt met een positieve instelling. De uitstraling van het Sense personeel heeft ook effect op de werknemers op de vloer vindt Sense.

Glasbewassing

Sense is ook gespecialiseerd in glasbewassing binnen de particuliere en zakelijke branche. Denk hierbij aan allerlei opdrachten: van rijtjeshuizen tot vrijstaande villa’s en van loodsen tot flatgebouwen van 20-hoog. Sense heeft voor elke opdracht het juiste personeel in dienst die uitgerust zijn met de nieuwste spullen. Zo kunnen ze veilig en efficiënt het werk uitvoeren tegen een scherp tarief. Het bedrijf werkt ook met biologisch afbreekbare middelen, wat beter is voor het milieu.

Wil je weten wat het ongeveer kost als er bij jou thuis of op kantoor een glazenwasser/schoonmaker langs komt? Vul dan op de website van Sense Schoonmaak een offerte-aanvraag in, geheel vrijblijvend natuurlijk!

https://glazenwassers-rotterdam.nl/