Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Een motortheoriecursus doen in Amsterdam

Voor elke toekomstige motorrijder is het verstandig om een theorie cursus motor Amsterdam te doen. Het is namelijk de meest effectieve manier om al die stof van het theorie-examen te leren. Je kent het namelijk vat wel: dat je urenlang naar alle verkeersregels en verkeerssituaties zit te staren en eigenlijk niet weet waar je moet beginnen. Dat is ook niet gek want het is ook super veel informatie. Met het kiezen voor een spoedcursus krijg jij alle tools om jouw slagingskans op bijna 100% te zetten. En dat voor maar 99 euro! Je motortheorie-examen halen was nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Maar hoe slaag je dan binnen één dag?

Het klinkt misschien onmogelijk, dat je alle stof binnen één dag geleerd kunt hebben én dat je ook nog eens het theorie-examen haalt, maar het is echt waar. Bij de theoriecursus worden alle uren efficiënt gebruikt zodat jij helemaal wordt klaar gestoomd voor het motortheorie-examen. Geen urenlang boven de stof hangen en leren maar juist oefenen en herhalen, dat is de sleutel tot succes. Bij de spoedcursus leert een ervaren docent jou allerlei ezelsbruggetjes die superhandig zijn tijdens het examen. Ook komen er allerlei verkeerssituaties naar voren en de strikvragen die er tussen kunnen zitten soms. Geen enkele vraag tijdens het examen kan jou nog van overrompelen. De cursus wordt altijd gegeven aan een kleine groep. Heb je extra hulp nodig? Dan kan dat dus. Er wordt een plekje voor jou gereserveerd bij het CBR om het examen af te leggen. Want met de stof vers in jouw geheugen, ga je het examen doen.

 

Hoe verloopt de theorie cursus in Amsterdam dan?

Nu vraag je je wellicht af hoe zo’n dag dan verloopt. Iedereen moet er als vroege vogels bij zijn, want de spoedcursus begint al om zeven uur ‘s ochtend.  Dat is maar goed ook want er is natuurlijk super veel stof dat moet worden behandeld in één dag. Gelukkig vlieg je dankzij het tempo van de ervaren docent er zo door heen. Binnen vier á vijf uur ken jij namelijk alle ezelsbruggetjes, strikvragen en verkeerssituaties uit je hoofd. Samen met het kleine groepje ga je na die pittige leer sessie even lunchen. Er is natuurlijk ook een pauze nodig. Daarna wordt iedereen vervoert naar het CBR voor het moment van de waarheid: het theorie-examen. Maar wees niet bang, na 30 minuten kom jij die zaal weer uit met een grote glimlach op je gezicht en een motortheoriecertificaat op zak.