Artikel Depot
Image default
Winkelen

Professionele warmwatervoorziening met boiler 200 liter +

Professionele warmwatervoorziening met boiler 200 liter +.

Stel je wilt een boiler kopen voor bijvoorbeeld je boerenbedrijf, krattenwasserij, sportschool of een instelling. Dan zijn er vaak regels waaraan een dergelijke boiler moet voldoen zoals de juiste watertemperatuur om schoon te maken of juist een niet té hoge temperatuur als er wordt gedouched met het water uit de boiler. Bij elektrischeboiler.eu kun je altijd terecht voor een passende oplossing als het gaat om een professionele warmwatervoorziening.

 

Boilerwater van 65 of 85 graden?

Om te voldoen aan de strenge wettelijke eisen om bijvoordbeeld de stallen te reinigen maar ook kratten of een douchegelegenheid in een sporthal of zwembad (anti- legionella) is het zeer belangrijk dat het water dat gebruikt wordt om schoon te maken boven de 80 graden is. Standaard worden de 200+ liter boilers geleverd met een 2 of 3 kW element, maar dit is uit te breiden tot 4,5 / 6 / 9 of 12 kW.
Prima om te douchen maar wat is de oplossing als er ook gereinigd moet worden?

 

Externe digitale thermostaat 85 graden

Dan heeft elektrischeboiler.eu dé oplossing om het water op een hogere temperatuur tot zelfs 85 graden te krijgen. Zij hebben een externe digitale thermostaat laten ontwikkelen waarmee alle 65 graden elementen eenvoudig om te bouwen zijn tot een nauwkeurig en simpel te bedienen 85 graden element. De dubbele oververhittingsbeveiliging en gebruiksvriendelijke controller zijn de oplossing voor jouw bedrijf.


Elk gewenst formaat en direct leverbaar

De elektrische boilers tot 500 liter zijn in principe altijd voorradig in Nederland en hebben een levertijd van 1 – 2 werkdagen. De boilers boven 500 liter worden direct vanaf de fabriek verzonden en worden in de meeste gevallen dezelfde week geleverd. De verschillende opties zijn ook op voorraad en alle onderdelen zijn simpel te monteren, het wijst voor zich. Mochten er toch nog vragen zijn dan is elektrischeboiler.eu altijd bereikbaar via mail of telefoon.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-boilers-vanaf-200-liter/