Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Mr. van Dijk is een betrouwbare, ervaren letselschadeadvocaat

“Altijd reactie op mail, werd altijd dezelfde dag terug gebeld wanneer wij vragen hadden. Goede vriendelijke uitleg van de stand van zaken. Meneer van Dijk heeft ons goed geholpen.”

“Nadat wij niet wisten hoe verder, waren wij hier aan het goeie adres. Het was een prettige en fijne samenwerking! Letselschadeadvocaat van Dijk weet wat hij doet!”

Bovenstaande beoordelingen – ze staan op https://www.feedbackcompany.com – spreken voor zich. Van Dijk letselschade staat in de letselschadewereld bekend als zeer professioneel bureau. Kosten zijn nooit een belemmering. Het eerste gesprek is in alle gevallen gratis en vrijblijvend. De financiële afspraken krijgt u vooraf zwart op wit. Als de aansprakelijkheid in de zaak vaststaat, gaat de rekening sowieso naar de tegenpartij. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie komt u eventueel in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor een bescheiden eigen bijdrage en dat de overheid de rest betaalt. Komt het daadwerkelijk tot een rechtszaak dan geldt een aangepast griffierecht.

Letselschadezaken zijn per definitie ingewikkeld. Het vragen van een second opinion letselschade Zoetermeer is dan ook van harte aan te raden. Zo komen er bij letselschade allerlei kostenposten kijken. We lichten er twee kort toe. Immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, is er een van. Onder deze post vallen onder meer pijn, leed en gemiste levensvreugde die zijn ontstaan door het ongeluk. In vergelijking met andere landen in Europa zijn smartengeldbedragen in Nederland laag. Thomas van Dijk – en veel advocaten met hem – zijn voorstander van het bijstellen van de richtbedragen. Het verlies aan verdienvermogen is een andere belangrijke kostenpost. Hierbij worden de financiële gevolgen van het ongeval in kaart gebracht. Die kunnen hoog oplopen in geval van (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Soms kan het slachtoffer nog wel werken, maar niet meer dezelfde werkzaamheden doen als voor het ongeluk. Gevolg kan zijn dat het salaris lager wordt en dat er als gevolg daarvan ook pensioen- en carrièreschade optreedt.

Thomas van Dijk houdt kantoor aan de Röntgenlaan nummer 5 in Zoetermeer (postcode 2719 DX). Hij is telefonisch bereikbaar via +31 (0) 79 323 9558. Mails kunt u sturen naar t.vandijk@advocaatvandijk.nl. Vind u Whatsappen handiger? Gebruikt u dan +31 6 2203 2929.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/