Artikel Depot
Image default
Gezondheid

Letselschade in Hengelo met een specialist

Heeft u vervelend letselschade in Hengelo opgelopen door het toedoen van een ander? Dan heeft u misschien recht op een schadevergoeding. Weet u dat niet zeker? Dan kunt u ons inschakelen om uw situatie te bekijken en om eventueel namens u een schadevergoeding te claimen. Een ongeval met letselschade kan een grote effect op uw leven hebben; u kunt bijvoorbeeld uw lichaam geheel of gedeeltelijk niet meer gebruiken. Wij komen op voor uw rechten als u letselschade in Hengelo heeft opgelopen. Wij nemen uw zaak volledig uit handen, en u kunt zich richten op uw herstel. 

Wij staan u tijdens het volledige proces bij als u letselschade in Hengelo heeft opgelopen

Als u een letselschade in Hengelo heeft opgelopen, kunt u ons inschakelen. Is er sprake van letselschade als gevolg van een ongeval in het verkeer, een ongeval op de werkvloer of een geval waarbij de hond van uw buurman u heeft aangevallen? Wij staan u bij tijdens het volledige proces: vanaf het aansprakelijk stellen van de veroorzaker tot de ontvangst van uw schadevergoeding. Wij stellen de aansprakelijkstelling op en versturen die, berekenen de schadevergoeding en onderhandelen met de verzekeraar van de veroorzaker. Wij blijven u bijstaan en begeleiden totdat de veroorzaker de schadevergoeding aan u heeft overgemaakt

Wij zijn uw letselschadespecialist in Hengelo

Wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding? Neem contact op met uw letselschadespecialist in Hengelo. We bespreken de situatie graag met u en nemen onder andere de volgende zaken met u door: hoe is het ongeval gebeurd en welke letsels heeft u er aan overgehouden, wat is uw situatie thuis en op het werk en welke kosten heeft u moeten maken. Aan de hand van deze informatie kunnen we u meer vertellen over de juridische mogelijkheden die er voor uw situatie zijn. Als u door het toedoen van een ander letselschade in Hengelo heeft opgelopen, kunt u contact met ons maken om uw situatie met ons te bespreken.