Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Trendy en duurzame woonaccessoires zoals HKliving mokken van Deens

Shoppen op Deens.nl betekent kennismaken met hippe labels als it’s about RoMi, Marc O’Polo en Zusss. Marc O’Polo kunnen we aanraden als je een nieuw dekbedovertrek zoekt. Ze zijn er in vier maten:

–  1-persoons 140 bij 220 cm;

–  2-persoons 200 bij 220 cm;

–  2-persoons 240 bij 220 cm en

–  2-persoons 260 bij 220 cm.

Bij de 1-persoonset zit 1 kussensloop van 60 bij 70 cm. De 2-persoonsmodellen hebben 2 kussenslopen van 60 bij 70 cm. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van natuurlijk linnen. De stoere bies maakt ze helemaal af. Het kleurenpallet is gevarieerd: wit, bruin, pastelgroen, crème, indigoblauw, rood / bruin, donkergroen, antraciet, washed chambray blauw, washed chambray grijs, aardetint, diepblauw, grijs, steen-grijs en blauw.

Zusss kenmerkt zich door een basic en tikkeltje eigenwijze stijl. Populaire producten met deze naam erop zijn kussens, plaids & vloerkleden, kaarsen & kaarsenhouders, wanddecoratie, opbergers & manden en overige accessoires. In die laatste categorie vallen onder meer droogbloemen in glaasjes en poster- / kaartenstandaards. Originele Zusss kaarten en posters hebben teksten als “Droom, durf, doe”; “Can I go where you go?”; “’t Is zo fijn om jouw zus te zijn”; “Na regen komt zonneschijn” en “Ik kan je zorgen niet wegnemen, maar ik denk wel aan jou”.

HK living is net als it’s about RoMi vooral bekend vanwege de lampencollectie. Allerlei  soorten en maten lampen. Van bescheiden tafellampen tot robuuste vloerlampen en van stoere wandlampen tot sierlijke hanglampen. Je kunt het hele aanbod op Deens.nl bekijken. Bij iedere lamp staat een uitgebreide beschrijving inclusief levertijd, serie, afmeting, kleur en artikelnummer. De foto’s zijn mooi en duidelijk.

Als je voor het eerst iets bestelt via Deens.nl krijg je korting. Ons advies: bestel alles wat je nodig hebt in 1 keer, dan loopt de discount lekker op! Alles wat je op werkdagen voor 15.00 uur koopt, wordt diezelfde dag verzonden. Oftewel je hebt het morgen al in huis. Vervolgens krijg je 14 dagen bedenktijd zodat je in alle rust kunt overwegen of het geshopte echt bij je interieur past.

https://www.deens.nl/nl