Artikel Depot
Image default
Meubels

Salontafel met betonlook

Waarom zou je een salontafel met betonlook willen?

Om te beginnen is een betonnen salontafel iets wat je niet vaak tegenkomt in het dagelijks leven. Veel mensen hebben houten meubelen. Ook komt het vaak voor dat mensen het idee hebben dat het combineren met een betonnen salontafel ontzettend lastig gaat binnen de meeste soorten interieurs. Om het tegendeel te bewijzen moeten we dieper ingaan op het materiaal zelf.

Niet zomaar een normale betonlook

De betonnen salontafels van Beton Tafels worden afgewerkt met een matte polyurethaan coating en wordt ook voorzien van een impregneer laag. Dit wordt gedaan omdat op deze manier het salontafelblad beschermd wordt tegen stoten en krassen. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat kringen door gemorste vloeistoffen makkelijk schoon te maken zijn en de tafel zijn kleur behoudt.

Hoe combineer je een betonlook salontafel?

Elke woonkamer verdiend een salontafel. Als deze salontafel dan ook nog eens bestaat uit een betonnen salontafelblad dan wordt dit automatisch de eye-catcher binnen uw woonkamer. U kunt kiezen voor een ronde, vierkante, rechte of ovaal salontafelblad. Wat hier mooi bij staat is een stalen onderstel van het merk Nordstahl.

Uw betonnen salontafel droom verwezenlijken

Als je een nieuwe salontafel wilt kopen moet je een aantal aspecten vooraf bedenken. Denk eerst aan de grootte en functie die je graag wil voor jouw salontafel. Wil je graag veel opbergen? Dan is een salontafel met lades of een onderblad een geknipte keuze. Hou je het liever licht en modern? Kies dan voor een onderstel met smalle salontafelpoten. 

Het onderhouden van uw betonlook salontafel

Het salontafelblad is gemakkelijk te reinigen met allerlei verschillende soorten schoonmaakmiddelen. De tafel is dus goed afneembaar met een vochtige doek en zal niet beschadigen door het vocht wat vrijkomt.

https://www.beton-tafels.com/salontafels/