Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Presteren zonder angst voor falen

Als jij vaak het gevoel hebt dat je het niet goed of niet goed genoeg doet is een faalangsttraining misschien wel wat voor jou. Veel mensen hebben vaak het gevoel dat zij het niet goed genoeg doen en daardoor dus falen in wat zij doen. Echter is dit heel vaak niet het geval en worden de barrières door de persoon zelf veel te hoog gemaakt. Ook heeft iedereen wel is last van faalangst, het niet durven spreken voor een kleine of grote groep of faalangst dat zich anders uit. Tijdens de faalangst training zal je leren die gevoelens om te kunnen zetten om zo een beter resultaat te kunnen bereiken.

Inhoud training

Tijdens de faalangst training zullen we kijken naar wat er voor jou niet goed gaat of waar je tegenaan loopt. Ook zullen we juist kijken naar de dingen die wel goed gaan en waar jou krachten liggen. Het gevoel van faalangst is voor veel mensen niet fijn en voelt als een barrière waar zij tegenaan lopen. Ook door het probleem te achterhalen en het te kunnen oplossen zal je deze gevoelens minder snel ervaren en met een zelfverzekerde blik weer aan het werk kunnen, zowel op school als op werk of in je privéleven.

Individuele hulp

De hulp die je aangeboden zal krijgen tijdens de faalangst training zal afhangen van de mate hulp die jij nodig hebt. Zo zullen er mensen zijn die het fijn vinden om een klein beetje hulp krijgen en vervolgens zelf aan de slag te gaan terwijl andere het aan de slag gaan lastig vinden en daar graag hulp bij zouden willen krijgen. Het is daarom ook fijn om aan te geven wat jij graag zou willen zien, zowel verbetering als veranderingen zodat er tijdens de faalangsttrainingen goed aan gewerkt kan worden en ieder zijn individuele doel kan behalen.