Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Een standee aanschaffen

Een standee, heb je daar al eens van gehoord? Misschien heb je er nog nooit van gehoord maar standee’s worden heel veel gebruikt.  Je ziet ze vaker ter promotie van een product of film en zijn zeer veel aanwezig in de offline marketing. grote kans dus dat je ze wel eens hebt gezien in een bisocoop of een grote winkel. Wij gaan je in deze blog meer uitleg geven opver wat standee’s zijn en waar je er zelf eentje kan aanschaffen.

Standee’s voor films

Deze standees zie je vaker in bioscopen staan. Grote stukken karton die even hoog zijn als de personages waar ze op moeten lijken. ze worden al jaren ingezet ter promotie van nieuwe films en zij  nog steeds veel aanwezig op deze plekken. De standee’s worden gemaakt door het gebruik van reboardkarton. Dit karton biedt veel stevigheid door de slimme constructie en opbouw van dit materiaal soort. Re-board karton is opgebouwd uit de stevigheid van hout en het lichte gewicht van karton.

foto: endlessbranding.com

Wat is een standee?

Dit promotie materiaal is ogebouwd uit POS materiaal en wordt vaak geplaatst in een openbare ruimte waar veel mensen langs komen. Standee’s zie je vaker staan in bioscopen, grote winkels of op festivals/ evenementen. Doordat ze zo groot zijn vallen ze meteen op bij de langslopende bezoeker. Hierdoor zijn standee’s dus een goede manier om een product , dienst of zelfs entertainment te promoten.

Een standee kopen?

Een standee maken vereist vak werk, grote dure machines en expertise in het vak gebied. Vooral standees waarop de personages duidelijk zijn afgebeeld en ook gevormd zijn naar deze personages vereisen veel precisie in de constructie ervan. Voor het creërn van een standee raden wij je aan om contact op te nemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Het kopen van een standee gaat over het algemeen exclusief via grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in de constructie van standee’s. Een van deze bedrijven is Endless Branding. Het bedrijf is al jaren gespecialiseerd in de constructie van alles op het gebied van promotie materiaal. Een standee maken kun je daarom heel eenvoudig doen bij Endless Branding.

https://endlessbranding.com/standee/