Artikel Depot
Image default
Bedrijven

De slotenmaker Den Haag inbraakbeveiliging

Veel mensen voelen zich niet veilig thuis of zijn bang dat er ingebroken wordt wanneer ze er niet zijn. In de afgelopen jaren heeft het verkoop van inbraakbeveiliging dan ook flink toegenomen. Het is zelfs zo sterk toegenomen dat een aantal slotenmaker Den Haag bedrijven zich nu nog alleen richten op inbraakbeveiliging.

Inbraakbeveiliging slotenmaker

Vroeger kon je weleens bij sommige slotenmaker bedrijven in Den Haag terecht voor inbraakbeveiliging, maar tegenwoordig hoort het bij de vaste dienstverlening van de meeste slotenmakers. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de toename van vraag naar slotenmaker Den Haag inbraakbeveiliging. In 2019 zijn er meer inbraakbeveiliging pakketten verkocht dan de jaren ervoor. In een grafiek kun je zien dat het een stijgende lijn is. 

Afname van woninginbraken

Toch is het verrassend dat juist het aantal woninginbraken in de afgelopen twintig jaar flink afgenomen is. In een grafiek zie je juist een dalende lijn. Heeft dit nou te maken met een meer effectieve politie in Nederland of is het juist de inbraakbeveiliging? Het kan natuurlijk ook een combinatie van beide zijn. Door inbraakbeveiliging worden waarschijnlijk meer criminelen gesnapt. Zo heeft het aantal woninginbraken waarschijnlijk kunnen afnemen. Of we moeten geloven dat de politie opeens veel beter is geworden terwijl ze tegenwoordig onderbemand zijn en de meeste woninginbraken onopgelost blijven.

Ik zou mijn geld op slotenmaker Den Haag inbraakbeveiliging zetten.

https://www.slotenmakerdenhaag.nl/