Artikel Depot
Image default
Hobby en vrije tijd

Compatibele en incompatibele tekens in astrologie

Compatibele en incompatibele sterrenbeelden

Mensen zijn vaak bezorgd over de sternzeichen und horoskop, als ze een kans hebben om met hun vriend of minnaar om te gaan louter op basis van hun horoscoop. Sommige sterrenbeelden zijn nu compatibel met elkaar, de andere niet.

Laten we een heel eenvoudig voorbeeld beschouwen om dit feit te illustreren.

Horoskop. Dus als twee personen tot deze twee tekens behoren, is er alle reden om aan te nemen dat deze met elkaar verenigbaar zijn.

Maar alleen door te kijken naar het sterrenbeeld van een persoon, kunnen we niet zeker zijn van compatibiliteit. Het geeft echter veel informatie over compatibiliteit.

In feite, wanneer een astroloog werkt aan het uitzoeken van de compatibiliteit tussen twee individuen voor generieke compatibiliteitsvoorspellingen, is het meer dan de zonnetekens die het in overweging neemt. Als een voorbeeld kan hij rekening houden met de maanborden van het individu.

In principe zou de astroloog, als een veel voorkomende gewoonte in de Vedische astrologie, de horoscoopgrafiek van het individu onderzoeken om de compatibiliteit tussen de twee te achterhalen.

Hij zou de specifieke plaatsing van planeten in deze grafieken controleren. Bijvoorbeeld plaatsing van Venus en Mars in horoscoop Stier van de persoon heeft veel betekenis.

Op een defectniveau hebben bepaalde astrologische tekens kenmerken waardoor ze kunnen geleren met andere tekens, maar in de wereld zullen we zeker ook een groot aantal uitzonderingen vinden.

Als je bijvoorbeeld een Tweeling bent, ben je waarschijnlijker dan niet compatibel met Weegschaal. Als dit echter niet het geval is, kan dit om bepaalde redenen zijn. En dat zou kunnen zijn omdat de geboortehoroscopen van de persoon misschien niet compatibel zijn.

Bijvoorbeeld sterrenbeeld Ram

Laten we eens kijken naar het voorbeeld van het eerste teken in de dierenriem, Ram.

In het algemeen staat Ram bekend als een sterrenbeeld dat avontuurlijk, energiek en zelfverzekerd is. Dus als iemand wordt geboren onder het sterrenbeeld Ram, zou hij moedig en moedig zijn. Als alternatief kan een Ram-individu tot op zekere hoogte snel in de verleiding komen, ongeduldig zijn en een waaghals.

Ram is een vuurteken en dienovereenkomstig is het compatibel met andere vuurtekens, die Leeuw en Boogschutter zijn.

Het is echter bekend dat Ram zeer compatibel is met de luchttekens van Tweelingen en Boogschutter.

Nu we een kort overzicht hebben gehad van de sterrenbeelden die compatibel zijn met elkaar, kunnen we een paar informatie doornemen over tekens van de dierenriem waarvan gezegd wordt dat ze niet compatibel zijn met elkaar.

Is het ooit in je leven gebeurd dat je tot het besef kwam dat je een slechte relatie hebt? Een scenario waarin je de behoefte voelde om met je partner te vechten? U had tegengestelde meningen en hebt elkaar zelfs niet begrepen?

Zelfs terwijl je van je partner hield, was er iets dat altijd met je geluk in de knoei was en je ooit een reden had om uit elkaar te gaan?

Per astrologen zijn er enkele tekens van de dierenriem die volkomen onbegrijpelijk zijn. Dus als iemand in een relatie staat met een persoon die een sterrenbeeld in onverenigbaarheid vertoont, zou hij of zij heel hard moeten werken aan hetzelfde.

Laten we een voorbeeld nemen.

Ram staat bekend om hun wilskracht, maar Stier is koppig. Dus wanneer ze elkaar ontmoeten, zal er zeker een botsing plaatsvinden. Iemand die onder Stier is geboren, wil altijd weten in welke fase van de relatie hij of zij zich bevindt en het is iets dat een Ram erg ongelukkig zou maken.

En dat is slechts een van de paren die volgens de astrologie als onverenigbaar worden beschouwd!

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/