Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Latex spuiten Eindhoven

Latex spuiten Eindhoven

Als u op zoek bent naar een schilder of een partij voor latex spuiten in Eindhoven dan is de Kroon Latex Spuiten uw professionele partner. Door jarenlange ervaring en het opleveren van veel verschillende soorten projecten en daarom is de Kroon Latex Spuiten geschikt voor elke klus als het gaat om uw plafonds en muren egaal latex spuiten. Latex spuiten is een stuk sneller en daardoor goedkoper dan traditioneel rollen. Vaak zijn de klussen al binnen 1 dag klaar. Traditioneel rollen duurt vaak 2x zo lang en kost ook een stuk meer dan latex spuiten. 

Voordelen latex spuiten tegenover traditioneel rollen

Latex spuiten heeft een hoop voordelen als we het vergelijken met traditioneel rollen. Zo is het eerste voordeel dat latex spuiten een stuk sneller is dan traditioneel rollen en zijn er minder mensen voor nodig. Dit komt omdat spuiten sneller gaat dan rollen en daardoor de meeste klussen al binnen een dag klaar zijn. Daarnaast heeft Latex spuiten als voordeel dat het goedkoper is, omdat het de klus sneller klaar is, waardoor je minder geld betaald voor evenveel vierkante meters. Latex spuiten zorgt er daarnaast voor dat sauzen een mooier resultaat heeft zonder strepen en geeft egale muren en plafonds. 

Om een prijsvoorbeeld te geven is het verschil duidelijker te zien tussen traditioneel rollen en latex spuiten. Voor een oppervlakte van 200m2 betaal je voor traditioneel rollen €2200,- en duurt de klus 5 dagen terwijl voor het zelfde oppervlak de klus 1 dag duurt en €1500 kost voor latex spuiten. Wanneer u kiest voor latex spuiten houdt u geld en tijd over voor andere klussen en kunt u eerder uw woning betreden. 

Vrijblijvende offerte op maat

Vraag via de website eenvoudig een offerte op maat aan en dan komt de Kroon Latex Spuiten vrijblijvend bij u langs om de ruimte op te meten. Hierna ontvangt u een offerte op maat. Het enige wat u hoeft te doen is de ruimte leeghalen op de dag van de klus. 

https://dekroonlatexspuiten.com/latex-spuiten-eindhoven