Artikel Depot
Image default
Tuin en buitenleven

De drie populairste tuinstoelen

Met je speaker en een goede akoestiek in de tuin op een zomerse dag. Je wilt natuurlijk wel een lekkere stoel voor in je tuin, dit kan van alles zijn. Mensen hebben vaak moeite met het maken van deze keuze. In dit artikel ga ik de drie populairste tuinstoelen op een rijtje zetten.  

Barstoelen

Op nummer drie van onze lijst staan de barstoel. Met de barstoel haal je de gezelligheid van een bar gewoon naar je tuin. De stoelen hebben veel overeenkomsten met de krukken en stoelen in een bar. Ze zijn namelijk erg hoog en passen perfect bij een barretje. Heb jij een barachtige tafel in je tuin, dan zijn deze stoelen geschikt. Het nadeel van de stoelen is dat ze een kleine rugleuning hebben waardoor je er geen uren op kan zitten. Verder zijn de stoelen in ontzettend veel verschillende soorten en maten te bestellen. Kijk eens rond op internet en misschien kom jij wel de ideale barstoel tegen.

Loungestoelen

Er zijn ook stoelen die niet alleen bestemd zijn om aan een tuintafel te zetten. Je hebt ook stoelen waarbij het comfort centraal staan en waarin je even helemaal tot rust in kan komen. We hebben het natuurlijk over de loungestoel. Deze stoel staat simpelweg bekend om het comfort die hij met zich meebrengt. Je kunt ook een loungebank plaatsen bij je loungestoel. Zet er een leuk bijzettafeltje bij en je hebt een hele lounge set. Het maakt niet uit wat je kiest. Je gaat gewoon genieten van het comfort. Wil je meer comfort in je tuin, ga dan voor de loungestoel.

Dining stoelen

Dineer jij graag in je tuin. Dan is de dining stoel echt iets wat in je tuin past. Ze zijn speciaal ontwerpt om naast een tuintafel te zetten. Ze hebben een ontzettend fijn oppervlakte om op te zitten, hebben veel zijleuningen en zijn altijd voorzien van een rugleuning. Je moet fijn zitten tijdens het eten. Bel je vrienden maar alvast op voor een lunch in de tuin!