Artikel Depot
Image default
Vakantie

Caravanstalling in Aalsmeer

Inwoners uit de provincie Noord-Holland kunnen hun caravan stallen bij caravanstalling Aalsmeer Stalling & Onderhoud. Deze stalling is centraal gelegen in Noord-Holland, in de buurt van de Randstad. Voor inwoners van Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp is deze caravanstalling prima te bereiken. Aalsmeer Stalling & Onderhoud is aangesloten bij BOVAG, de stalling is goed beveiligd en beschikt over een modern gefaciliteerde werkplaats voor BOVAG onderhoudsbeurten. Je caravan stal je bij deze veilige caravanstalling in Aalsmeer.

Welke voertuigen kunnen hier gestald worden?

In deze caravanstalling in Noord-Holland kunnen uiteraard caravans worden gestald, maar ook andere voertuigen. Zo kunnen ook vouwwagens, campers, aanhangwagens, boten, oldtimers en andere auto’s een plekje bemachtigen in de verschillende loodsen van Aalsmeer Stalling & Onderhoud.

Goed beveiligd

De beveiligde loodsen van Aalsmeer Stalling & Onderhoud zijn voorzien van een betonnen vloer en klimaatbeheersing, zodat de caravans in een veilige ruimte staan met een stevige ondervloer. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de caravan in een vochtige ruimte staat. Door de aanwezigheid van klimaatbeheersing zal de lucht in de loodsen optimaal zijn om het voertuig te stallen voor een korte of langere periode. Het halen en brengen van de caravan vindt plaats op een veilig en ruim parkeerterrein met een modern toegangssysteem. Het terrein heeft cameratoezicht. Onbevoegden hebben geen toegang tot het terrein en zullen worden geweerd.

Totaalpakket

Voor caravanstalling en camperstalling in Noord-Holland kun je terecht bij Aalsmeer Stalling & Onderhoud. Deze stalling biedt een totaalpakket aan diensten, waaronder onderhoud, reparatie en andere werkzaamheden. Bovendien vind je hier ook accessoires voor je caravan die de monteurs direct voor je willen monteren. De reparaties worden uitgevoerd in een werkplaats.

Dit zijn alle voordelen van Aalsmeer Stalling & Onderhoud:

  • Beveiligde stalling in loodsen met cameratoezicht;
  • Betonnen vloer, geïsoleerd dak en klimaatbeheersing;
  • 7 dagen per week ophalen en brengen;
  • Veilig toegangssysteem;
  • Aflevering: schoon met opgepompte banden;
  • Eigen werkplaats voor alle service en reparaties;
  • Aangesloten bij de BOVAG.

De beste caravanstalling in Noord-Holland

Kom je uit Noord-Holland en wil je jouw caravan of camper in de wintermaanden stallen in een beveiligde en overdekte stalling? Dit is wel zo makkelijk. De winterperiode is van 1 oktober t/m 31 maart. Je caravan stallen kan voor een voordelige prijs, bijkomend voordeel is dat de caravan tegen lage kosten kan worden gecontroleerd op schade en onderhoud. Kies voor een goede caravanstalling in Noord-Holland, bijvoorbeeld de caravanstalling in Aalsmeer, dan weet je zeker dat jouw caravan de winter doorkomt!

https://www.topstallingen.nl/