Artikel Depot
Image default
Financieel

Financiële diensten van hoge kwaliteit

Financiële diensten van hoge kwaliteit

VDZ is een groot Nederlands familiebedrijf op het gebied van financiële dienstverlening. De firma verstrekt goedkope leningen, verzekeringen en bedrijfsfinancieringen aan klanten.

 

VDZ heeft een lange staat van dienst in het verlenen van uitstekende diensten aan zijn cliënten. Bovendien wordt het bedrijf erkend voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en diensten. VDZ streeft ernaar zijn klanten een zo uitzonderlijk mogelijke service en ervaring te bieden.

De geschiedenis van VDZ

De gebroeders Van der Zee hebben in 1999 hun eigen bedrijf in financiële diensten opgericht in Hengelo. Zij vinden het van vitaal belang dat het motto “de klant is koning” wordt nageleefd, waarbij de nadruk wordt gelegd op eerlijkheid en kwaliteit in de financiële sector. Klanten houden ervan. VDZ is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf, met klanten in heel Nederland.

 

“Wij zijn een hecht team dat elke dag uw behoeften op de eerste plaats zet, samen met ons personeel.”

Ruim aanbod van producten en diensten

VDZ kan u helpen met allerlei financiële uitdagingen. Zij helpen u graag met een lening, verzekering, of hypotheek. VDZ biedt ook andere diensten aan, zoals een autofinanciering, bedrijfsautoverzekering of levensverzekering.

 

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van haar diensten, omdat zij:

  • Vele jaren ervaring hebben in de financiële sector;
  • Een familiebedrijf zijn dat de klant op de eerste plaats zet;
  • Een breed gamma van producten en diensten aanbieden;
  • Ernaar streven de best mogelijke service en ervaring te bieden.

Vernieuwende producten en diensten

VDZ levert een breed scala aan goederen en diensten, maar biedt ook baanbrekende oplossingen. Cyberverzekering is een voorbeeld van een innovatieve oplossing die VDZ biedt. Als u het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, betaalt deze dekking het herstel van gegevens of rechtsbijstand.

 

Als u vragen hebt of meer informatie wilt over deze producten en diensten, neem dan gerust contact met VDZ op. Zij helpen u graag verder!

 

https://www.vdz.nl/