Artikel Depot
Image default
Woningen

Aanstaande: het zomernummer van Design at Home 2021

Terwijl we de helderste seizoenen ingaan, geef je huis kleur met behulp van de interieurtips en inspiratie op de pagina’s van ons zomernummer van 2021 van Design at Home. Op deze pagina’s krijg je de inside scoop over trending stijlen, kleuren en decor, van exclusieve interviews met ontwerpers tot tips over het stylen van je buitenruimtes tot achter het ontwerp van een prachtig huis aan het meer. Of je nu hoopt je gebieden te verzadigen met zonnige, rijke tinten of op zoek bent naar een natuurlijk gedempt palet, wij hebben het ontwerpinzicht dat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Hier is een voorproefje van de schitterende artikelen die in dit nummer van Design at Home op je wachten:

7 snelle tips voor buitendesign

Duik in de beste ontwerpideeën om je buitenruimte te creëren oase in een eenvoudig artikel in zeven stappen. Boordevol tips en advies om het meeste uit uw buitenruimte te halen, we beschrijven hoe u brandpunten kunt toevoegen, verlichting kunt gebruiken om uw stemming te sturen en een fris gevoel aan uw buitenterras te geven.

Interieur inspiratie: Calling All Colors

In deze acht pagina’s tellende spread hebben we onze favoriete trending kleuren van het seizoen verzameld en laten zien hoe u ze kunt integreren in uw huisontwerp. Kleur kan lastig zijn, daarom laten we prachtige kamerscènes zien die eenvoudige kleuroplossingen met weinig commitment gebruiken om hun ruimte op te frissen.

Styles We Love: de zomer in je ontwerp brengen

Drie stijlen hebben deze zomer ons hart gestolen: Modern Mediterraan, Cosy Cottagecore en Outdoor Oasis. Met nieuwe vloeren, decor, meubels en verlichting kunt u deze prachtige natuurlijke ontwerpen moeiteloos in uw huis opnemen. Bekijk enkele van onze beste stukken uit elke collectie en stel een look samen waar je dol op bent, of je nu all-in gaat voor een van onze exclusieve stijlen of een paar elementen mixt en matcht.

De perfecte balans vinden: trendy tegelkleuren gecombineerd met neutrale kleuren

Als de sterkste, meest duurzame oplossing voor harde oppervlakken die er is, is tegels een populaire keuze voor veel huiseigenaren. We leggen uit hoe je tegelkleuren kunt mengen met de bestaande natuurlijke neutrale tinten van je huis, zodat je de beste kleurbalans en rustige sfeer krijgt die nodig is om een verfrissend zomerhuis te ontwerpen.

Reset, verfris met een vleugje kleur

In deze functie voor tapijten bespreken we de voordelen van het toevoegen van een tapijt aan uw ruimte en suggesties doen over de beste kleuren voor styling. Deze zomer zijn we geobsedeerd door blauw, goud, heldere botanische elementen en elegante, op steen geïnspireerde tinten. Leer hoe u uw karpetten kunt stylen, ook is isoleren van de vloer een optie om energie te besparen, naast styling dus ook lekker duurzaam. Lees er hier meer over.

Designer Vraag en antwoord: van stedelijk tot buitenwijk met Korina Khamas en Eugenia Triandos van Hibou Design & Co.

Ontdek een verbluffende transformatie in deze Q&A met Hibou Design. Eugenia en Korina leiden ons door hun benadering van een woningrenovatie en praten over het putten van inspiratie uit natuurlijke elementen om een uniform ontwerp te creëren.

Ontwerpen in een zee van blauw

Als een briljante ontwerper legt Louis Duncan-He uit hoe de kleur blauw – wat een hoofdkleur is geworden voor zoveel ontwerpen – kan werken met gemengde metalen en andere huishoudelijke elementen. In dit stuk bespreekt Duncan-He het belang van variatie, het opbouwen van een kleurenverhaal en hoe je de vele tinten blauw kunt overbruggen.

Behind the Design: A Casual Lake Home Getaway

Duik in een prachtig huis aan het meer ontworpen door Kate O’Hara van Martha O’Hara Interieurs. Met lichte eetruimtes zowel binnen als buiten, ongebruikelijke stapelbedden in de logeerkamer en een verrassend gedurfde keukenkleur, zal de architectuur van dit huis je doen verlangen naar luie uitstapjes naar het meer. O’Hara zal je door haar ontwerpideeën en -uitdagingen leiden om te laten zien hoe ze een toevluchtsoord heeft gecreëerd dat is gewijd aan het leven in het meer.