Artikel Depot
Image default
Financieel

Crypto daytraden voor beginners

Bij daytraden crypto zijn er twee dingen waar je rekening mee moet houden. Houd je emoties onder controle en zorg voor een winstgevende handelsstrategie. Wanneer je dit onder controle hebt dan heb je een grote voorsprong op de concurrentie en ben je op weg om een succesvolle daytrader te worden.

Ik zal het alleen niet mooier maken dan het is. Het daytraden in cryptomunten kan namelijk best lastig zijn. Ongeveer 90% van de handelaren op crypto markt maakt namelijk geen winst. Gelukkig ben jij bereid om jezelf goed te informeren en daardoor een succesvolle daytraden te worden in cryptomunten. 

Volg eerst een uitgebreide crypto cursus

Als je gaat beginnen met daytraden in crypto dan is het belangrijk dat je je goed informeert. Daarom adviseer ik beginners altijd om eerst een goede crypto cursus te volgen. In een crypto cursus legt een expert je precies uit wat je moet doen om een succesvolle crypto daytrader te worden. In de cursus wordt alles stap voor stap uitgelegd door de expert, zodat je precies weet wat je moet gaan doen. Er wordt uitgelegd wat crypto is, hoe het werkt en hoe je er geld mee kunt verdienen. Daarnaast geven de meeste crypto cursussen ook een uitleg over het onderwerp ‘Technische analyse’. Dit is handig, want dit ga je veel gebruiken tijdens het handelen in cryptomunten. 

Maak gebruik van een betrouwbare crypto exchange

Nadat je een goede crypto cursus hebt gevolgd is het belangrijk dat je gebruik gaat maken van een betrouwbare crypto exchange. Ik zou beginners adviseren om gebruik te maken van de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Daytraden met Bitvavo is namelijk makkelijk en goedkoop. Bitvavo is een gebruiksvriendelijke crypto exchange met lage handelskosten. De handelskosten per transactie zijn namelijk slecht 0,25% en dat is erg goedkoop. Dat is enorm handig voor daytraders, omdat zij veel transacties op een dag maken. Daarom maken veel daytraders gebruik van de crypto exchange Bitvavo.

Slot

Na het lezen van dit artikel weet je hoe je kunt beginnen met daytraden in cryptomunten. Volg eerst een goede cursus en kies daarna voor een betrouwbare en goedkope crypto exchange. Als je deze stappen volgt ben je op de goede weg om een succesvolle daytrader te worden in cryptomunten. Ik wens je heel veel succes!