Artikel Depot
Image default
Vakantie

Camping Le Parage, streek achter de duinen, in Noordwijk

Een hele fijne, rustige en midden in een natuurgebied liggende camping in Noordwijk aan Zee is camping Le Parage. Deze camping doet zijn naam absoluut eer aan, het Franse ‘Le Parage’ betekent namelijk ‘streek achter de duinen’. En dat is deze camping letterlijk. Camping Le Parage grenst namelijk aan het natuurgebied ‘Hollands Duin’, een prachtig uitgestrekt en rustig duingebied midden in de Randstad.

Het unieke van deze camping is dat je in de altijd drukke Randstad toch volledig tot rust kunt komen. Maar je dus wel de gezellige drukte kunt opzoeken en kan genieten van de vele uitstapjes die je in deze omgeving kunt maken. Want dat zijn er een hoop!

Je kan het genieten van de natuur perfect combineren met stedelijke uitstapjes naar bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem. Deze prachtige, cultuurrijke en historische steden liggen allemaal dichtbij camping Le Parage. Met een halfuurtje tot klein uurtje (afhankelijk van het vervoer) sta je midden in de stad. Ga je graag schilderijen bezichtigen in het Rijksmuseum in Amsterdam, van alles ontdekken over dier en natuur in Naturalis in Leiden, het Binnenhof en het paleis van de koning bekijken in Den Haag of de vele rijksmonumenten opzoeken in Haarlem? Het kan allemaal.

Ook voor kinderen is er voldoende keus uit het leukste vertier. Wat dacht je van zwieren en zwaaien in attractiepark Duinrell in Wassenaar of Drievliet in Den Haag, de meest bijzondere vissen bewonderen in Sea Life in Scheveningen, rennen en glijden in de enorm grote speeltuin de Linnaeushof in Bennebroek, een leuk potje rollygolfen naast de deur in Noordwijk of leren over de geschiedenis in het Archeon in Alphen aan den Rijn.

Vakantiepark Sollasi

Houd je helemaal niet van kamperen? Breng je je vakantie het liefste in een huisje op een vakantiepark door? Wat betreft vakantieparken bij Noordwijk weten wij ook een zeer leuk park: vakantiepark Sollasi. Dit vakantiepark is gelegen in Noordwijkerhout, direct grenzend aan Noordwijk aan Zee.

Vakantiepark Sollasi is ruim opgezet met mooie huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn tal van leuke faciliteiten te vinden op het park. En na een korte wandeling sta je op het brede en rustige strand Langevelderslag. Genieten tot en met dus!

https://www.sollasi.nl/