Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Decoratief warm schapenvacht voor sfeer

Steeds vaker kiest een binnenhuisarchitect voor een schapenvacht  als sfeermaker.

Schapenvacht decoratief gebruiken is echt de norm. Ook in televisieprogramma’s zoals woningboulevards en talkshows doen schapenvachten het goed.

Waar wordt een schapenvacht voor gebruikt?

Schapenvellen worden gebruikt voor:

  1. In een stoel
  2. Op de bank
  3. Als dekje onder een zadel van het paard
  4. In rolstoel
  5. Op de grond voor openhaard
  6. In tuinmeubels buiten
  7. In de hondenmand
  8. In kinderstoel of Maxi-Cosi
  9. In bed tegen doorliggen

Een schapenvacht heeft een geweldige uitstraling qua kleuren en past bij vrijwel bij elke woonstijl.

Echt schapenvacht moet je ruiken en voelen

Schapenhuid moet je voelen, ruiken en zien. Het kopen van een vacht is kansloos via een website. Via een foto kan je de kleuren echt niet zien, ook kan je de zachtheid niet voelen.

Een decoratief schapenvel moet je beleven, je koopt zo’n vacht niet elk jaar. Wist jij dat een schapenvacht in het donker totaal anders kleurt dan bij daglicht? Ook met kunstlicht zie je niet de ware kleuren.

Cathy van schapenvacht24.nl heeft schapenvachten van eigen schapen. Omdat Cathy op de markt staat met vlees en zelf slacht hebben ze een waar paradijs aan decoratieve schapenvachten.

Schapenvacht niet in wasmachine

Doe een schapenvel nooit in de wasmachine of droger. Zit er een vlek op een vacht maak het vacht dan schoon met driehoek groene zeep. Dep iets op de vacht met een doekje en probeer het schoon te maken. Ook mag je een schapenvacht met de stofzuiger behandelen. In de winter mag je een vacht in de sneeuw leggen en daarna met een grove hondenborstel kammen.

Vachten van eigen schapen van Schapenvacht24.nl

Schapen van Cathy staan in Lith aan de maas net zoals de runderen. Wekelijks worden koeien en schapen geslacht voor het vlees. De mooiste vachten gaan in het zout. Later worden de vachten schoongemaakt en vervaardigd tot een mooi product.

Schapenvacht trendy en zacht

Zoek je een trendy en super warm en zacht schapenvacht? Neem een kijkje in de schapenschuur van Cathy van schapenvacht24.nl. Omdat Cathy op de markt staat en i.v.m. productie graag een afspraak maken zodat je de mooiste schapenvacht naar keuze kan uitzoeken. Bel Cathy op 06-83944458. Adres van de schapenschuur is: Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen