Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van spuitlijm in de bouw

Binnen de bouw zijn er behoorlijk veel soorten lijm te vinden. Iedere lijmsoort heeft zijn eigen voordelen ten opzichte van andere soorten. Op dit moment is spuitlijm, zoals Rectavit Fast Forward, vaak de ideale keuze binnen de bouw. Aan deze lijmsoort zitten namelijk grote voordelen verbonden. Een van de belangrijkste voordelen van spuitlijm is dat het ontzettend makkelijk en snel aan te brengen is. Je hoeft de lijm niet handmatig te verdelen over het oppervlak, maar spuit in één keer een pakkende laag lijm op het oppervlak.

De meest eenvoudige applicatie

Dankzij de gemakkelijke applicatie van Rectavit Fast Forward is het heel eenvoudig om probleemloos meerdere lagen lijm aan te brengen. Hierdoor geniet je van een sterke hechting, zonder extra droogtijd. Ideaal in de bouw dus. Daarnaast hoef je ook niet veel voor te bereiden voordat je begint met lijmen, wat spuitlijm een van de beste lijmsoorten maakt. Je hebt geen gedoe met een pot of emmer lijm en kun met een handige spuitbus of draagbaar drukvat aan de slag.

Overal voor te gebruiken

Een ander voordeel van Rectavit Fast Forward is dat het te gebruiken is op alle courante ondergronden en materialen. Hierdoor kan de lijm tijdens alle bouwfasen ingezet worden, van dak tot fundering. Zo is de lijm te gebruiken op hout, metaal, kunststof en nog veel meer. Wil je er verzekerd van zijn dat de lijm gelijkmatig aangebracht is, dan kun je kiezen voor Rectavit Fast Forward in oranje. Hierdoor kun je met het blote oog goed zien waar de lijm al is aangebracht. Naast oranje kun je ook kiezen voor de transparante variant.

https://www.lijmshop.be/categorie/spuitlijmen/