Artikel Depot
Image default
Beauty en verzorging

COSRX vs Dear Klairs

K-Beauty op Social Media:

Koreaanse huidverzorgingsproducten zijn tegenwoordig een rage. Met een overvloed aan K-beauty YouTubers en bloggers die enthousiast zijn over deze producten, is het geen wonder dat ze al een tijdje populair zijn op de westerse markt. Vaandag, K-Beauty bloggers en youtubers zijn druk bezig op instagram en tiktok met samen meer dan 7,4 miljoen volgers.

De K-beauty-trend maakt een snelle inhaalbeweging onder de jeugd in Europa met veel nieuwe blogs die de trend elke dag omarmen. K-beauty is de afgelopen jaren een grotere markt aan het worden met een toenemend aantal Europese die op zoek zijn naar een alternatief voor westerse schoonheidsproducten.

Twee van de beste Korean skincare merken op de markt:

Met de opkomst van “K-beauty” en de toegenomen populariteit van Koreaanse producten, zijn consumenten meer bereid om geld uit te geven aan huidverzorgingsproducten.

COSRX is een dermatologisch merk dat gespecialiseerd is in huidverzorging. Het is populair vanwege zijn kalmerende effecten en betaalbaarheid. COSRX is een merk dat snel aan populariteit heeft gewonnen, omdat het bekend staat als een van de beste merken voor mensen met een acnehuid.

De veganistische levensstijl is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in het schoonheid industry vanwege gezondheidsvoordelen en zorgen voor het milieu. Hoewel Dear Klairs de vraag naar zijn veganistische producten al heeft zien toenemen, zijn ze van plan dit segment nog meer te bedienen. Volgens de CEO is het merk bezig met het overschakelen naar veganistische productlijnen door dierlijke ingrediënten uit hun formuleringen te verwijderen. Dear Klairs zetten zich in om iedereen veilige, effectieve en eerlijke huidverzorging te bieden.

De twee merken COSRX en Dear Klairs concurreren beide in deze schoonheidsindustrie. Ze bieden allebei huidverzorgingsproducten aan, maar richten zich op verschillende huidtypes. Het grootste verschil tussen deze twee merken is hun doelgroep – COSRX richt zich op een gemiddeld, acne en vet huidtype, terwijl Dear Klairs een gevoeliger huidtype in gedachten heeft.

https://kocosmo.nl/

Gerelateerde artikelen

Kapper in Laren NH is de beste

Wat te doen tegen haaruitval?

Zie jezelf weer in de spiegel met een ooglidcorrectie