Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Zwangerschapsklachten en bevallingspijn bestrijden met TENS

Heb jij tijdens jouw zwangerschap met regelmaat last van een onderrug die pijnlijk is? Heb je flink veel last van aanhoudende misselijkheid en ben je daardoor erg gespannen? En heb je voor je gevoel alsmaar zwaarder wordende benen? Dit zijn de standaard klachten tijdens een zwangerschap die we van de meeste vrouwen toch wel te horen krijgen.

Wij, MaMMaTENS, hebben gelukkig een uitstekende oplossing voor jou. Wat dacht je van TENS tegen zwangerschapskwaaltjes en TENS voor bevalling huren? Met het kleine handzame TENS apparaat kan je de pijn tijdens de bevalling en de ongemakken tijdens de zwangerschap bestrijden. Zeer doeltreffend en veilig. Huur het TENS apparaat bij ons voor een langere periode, dan kan je hem tijdens je zwangerschap inzetten wanneer jij wilt en je hebt hem dan op tijd in huis voor de bevalling.

Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie

Elektrostimulatie, dat is het principe van TENS. Wij noemen ons TENS apparaat de MaMMaTENS. TENS is een afkorting, welke staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Pijnspecialisten in ziekenhuizen passen de TENS techniek al toe sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw. Sinds die tijd is er veel onderzoek verricht naar de werking van TENS. Hierop kwam één conclusie: pijnbestrijding met TENS werkt!

Zoals we eerder al benoemden is het TENS apparaat klein en handzaam. Het is een klein kastje en lijkt qua maat op een mobiele telefoon. Aan het TENS apparaat zijn, via snoertjes, elektroden gekoppeld. De elektroden, zelfklevende pleisters, plak je op de pijnlijke plek op je lichaam. Dit is meestal de rug. Je kan nu een programma op het apparaat starten. Je voelt direct lichte stroomstootjes op jouw huid. De stroomstootjes geven een licht kriebelend of prikkelend gevoel, niemand ervaart dit als pijnlijk. Door de stroomstootjes ontspannen de zenuwen en de spieren zich. Het pijnsignaal in het lijf wordt verstoord en er wordt extra endorfine aangemaakt, de lichaamseigen pijnstiller.
Het is helemaal aan jou hoe vaak je de MaMMaTENS inzet tegen de pijn.

TENS kopen is ook een optie

Naast TENS voor bevalling huren kan je bij MaMMaTENS ook TENS voor bevalling kopen. Dit kan eenvoudig via onze website, mammatens.nl. De populairste TENS apparaten zijn de OmniTens XP, Tens Eco 2 en de Tenstem.

Kijk voor alle TENS apparaten en meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op.

https://mammatens.nl/