Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Koop je Gelasta PVC vloer hier

Gelasta PVC vloeren: Trendy, innovatief en betaalbaar

PVC vloeren passen helemaal in de duurzame trend die we tegenwoordig om ons heen zien. Ze zijn sterk en hebben een lange levensduur, variërend van tien tot dertig jaar, afhankelijk van het gebruik en onderhoud. Het onderhoud is eenvoudig door het gladde oppervlak, regelmatig stofzuigen en dweilen zonder reinigingsmiddel is voldoende. Daarnaast werkt PVC geluiddempend en warmte doorlatend, daardoor is het mogelijk om vloerverwarming onder je PVC te leggen. Doordat Gelasta PVC strak tegen de plinten gelegd kan worden zijn er geen plakplinten ter afwerking nodig. En mocht je onverhoopt een beschadiging in je vloer hebben dan is het mogelijk om dat deel van je vloer individueel te vervangen. Een enorme rij met praktische voordelen zoals je ziet.

Gelasta PVC vloeren

Gelasta staat voor trendy, innovatieve, betaalbare en kwalitatieve PVC vloeren in de meest uiteenlopende kleuren en motieven. Of je nu op zoek bent naar een houtlook, betonlook of tegels, Gelasta heeft alle looks in PVC vloeren. Al veertig jaar heeft dit toonaangevende, Nederlandse familiebedrijf ervaring opgedaan. Het resultaat is dat zij beschikken over een betrouwbaar, eerlijk en maatschappelijk verantwoord product, waarbij hun doel is om voor iedere ruimte een geschikte vloer te ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een sobere, moderne of unieke vloer, voor elke woonstijl is er een passende vloer.

Verschillende collecties

PVC vloeren geven een warme uitstraling aan je huis. Gelasta PVC vloeren bieden veel opties in materialen en kleuren. Zoals we al noemden is er de houtlook, betonlook en PVC tegel. Het kleurenpalet is enorm: Bruin, lichtgrijs, donkergrijs, wit, zandkleur, zwart en verschillende houttinten. Door te spelen met patronen geef je je woonkamer breedte, diepte of een extra dimensie. Zo kan je kiezen voor een visgraat patroon, horizontale of verticale manier van leggen.

Mijnvloeropmaat.nl

Bij Mijnvloeropmaat vind je een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding en diversiteit van Gelasta PVC vloeren. De vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en passen bij de allernieuwste woontrends, ze zijn niet van een echte houten of betonnen vloer te onderscheiden.
Gelasta PVC vloeren zijn te bestellen in twee soorten uitvoeringen:
1. De klikvariant: Ideaal voor de handige klusser. Door de slimme verbinding klik je deze soort vloer makkelijk in elkaar. Je kunt deze PVC vloer op elke ondervloer plaatsen.
2. De verlijmde variant: Deze soort PVC vloer leggen vraagt om vakkennis en wordt op een geëgaliseerde ondervloer geplaatst. Mijnvloeropmaat.nl beschikt over een legservice, deze handige jongens plaatsen je vloer professioneel, correct en snel.
Heb jij een toffe vloer gezien op de website en wil je hem eens in werkelijkheid zien? Vraag dan wat samples aan of bezoek de showroom, dat kan laagdrempelig en altijd. Zo weet jij wat je in huis haalt en ben je verzekerd van de beste koop.

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/pvc-vloeren/gelasta-pvc-vloeren/

Gerelateerde artikelen

Hoe ontstaat kalkaanslag in de badkamer?

Tweepersoonsbed 140×200

Een duurzame oplossing voor het stoken van uw houtkachel of open haard