Artikel Depot
Image default
Auto's en Motoren

Auto inkoop van schade- en sloopauto’s

Een auto die niet meer naar behoren functioneert kan erg veel stress veroorzaken. Zo ben je niet meer veilig op de weg en zal je moeten zoeken naar mogelijkheden om dit te verhelpen. Er zijn meerdere scenario’s die hierbij een uitkomst kunnen bieden. Zo kun je ervoor kiezen om de auto te repareren, maar de kosten hiervoor kunnen erg oplopen. En als de auto een bepaald bouwjaar heeft kan dit misschien niet de moeite waard zijn. Zodra je merkt dat het repareren van de auto niet meer de moeite waard is, dan is het tijd om een nieuwe auto aan te schaffen. Maar wat doe je dan met jouw oude auto? Laat je deze zomaar voor de deur staan? Autoinkoopbv.nl biedt haar dienst aan bij het inkopen van jouw auto. Zo kun jij jouw auto wegdoen en zelfs nog een vergoeding hiervoor ontvangen.

Ontvang een reëel bod voor jouw auto

Auto Inkoop BV is een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen van schade- en sloopauto’s. Heb jij een auto die je graag wilt wegdoen, dan kun je deze verkopen. Online kun je een taxatie aanvragen. Je zult dan een zeer goed aanbod ontvangen voor jouw auto. Wanneer wij een aanbod doen, nemen wij alles mee in gedachten. Zo wordt de staat en bouwjaar van de auto meegenomen. Zodra je het eens bent met het bod dat jou gedaan is dan gaan wij over tot het maken van een afspraak waar de overdracht zal plaatsvinden. Bij het doen van de overdracht ontvang je altijd het geld in contanten. Naast het ontvangen van de vergoeding ontvang je ook een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs zorgt ervoor dat je per datum van overdracht niet meer verantwoordelijk bent voor de auto. Dit bewijs kun je ook sturen naar jouw verzekeraar.

Grote belangstelling voor vele soorten auto’s

Wij kopen auto’s in die van het bouwjaar 2000 of jonger zijn. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in particuliere auto’s, maar zijn ook bereid om bedrijfsauto’s te kopen. De auto’s hoeven niet alleen zeer beschadigd te zijn. Een hoge kilometerstand is ook al reden genoeg om een auto van de hand te doen. Ook in deze situatie helpen wij graag.

Verkoop jouw schadeauto vandaag nog

Verkoop jouw auto vandaag nog. Vraag online een afspraak aan voor het doen van de overdracht. Ontvang jouw vergoeding contant en geniet van de ruimte die je over hebt in jouw garage. Heb je nog meer vragen, neem dan contact met ons op. Dit kun je doen op elke dag van de week van 09:00 uur tot 22:00 uur.