Artikel Depot
Image default
Auto's en Motoren

Schakel de hulp in van 123-theorie en slaag in 1 dag voor het theorie examen!

Heb jij nog steeds je theorie certificaat niet op zak maar ben je er wel bijna klaar voor om af te rijden? Maak je je nu al zenuwachtig voor het theorie examen of heb je al eens een poging gedaan maar ben je helaas gezakt? Dan is het tijd om onze hulp van 123-theorie in te schakelen!

Woon je in of in de omgeving van Arnhem? Schrijf je dan snel in voor onze theoriecursus Arnhem. Woon je ergens anders in het land en wil je graag meedoen met onze cursus vlakbij jouw woonplaats? Geen probleem! Om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen aan onze doeltreffende cursus geven wij les door heel Nederland. 

Wij bereiden je zo goed voor op het examen van het CBR dat iedereen in 1 keer kan slagen. En daar hebben we helemaal niet veel tijd voor nodig. De theoriecursus duurt namelijk maar 1 dag. Je krijgt  de theorie aangeleerd en gaat daarna meteen je examen maken. Je hoeft dus niet meer dagenlang in de stress te zitten en boven leerboeken te hangen, binnen 1 dagje ben je ervan af en heb je je theorie certificaat in the pocket!

100% examengericht, de beste voorbereiding voor het examen

Heb je je ingeschreven voor de dagcursus theorie auto? Leuk! We sturen je een bevestiging van je inschrijving per mail, samen met alle benodigde info.

Om 07.00 wordt je verwacht op de locatie waar je je hebt ingeschreven. Best vroeg, we weten het. Maar je snapt dat we natuurlijk wel even de tijd nodig hebben om jou de theorie goed aan te leren, zodat we er zeker van zijn dat je je examen goed maakt en in 1x slaagt.

Tijdens de cursus werken we 100% examengericht. Hierdoor ben je er in de middag helemaal klaar voor om je examen te maken. Onze ervaren docenten nemen aan de hand van echte praktijkvoorbeelden alle lesstof met je door. Door onze handige ezelsbruggetjes kan je alle theorie makkelijk onthouden. Oefen nog met echte examens en je bent er helemaal klaar voor.

Doe goed je best zodat jij s ’middags trots kan zijn op jezelf!  

https://www.123-theorie.nl/