Artikel Depot
Image default
Industrie

Een product ontwerpbureau met een uitgebreid netwerk

Lencon is een professioneel ontwerpbureau dat u graag helpt bij het ontwerpen van elk nieuw product. De vakkundige medewerkers maken altijd een prototype van hun ontwerp, waardoor u altijd een concreet voorbeeld ziet en hier feedback op kunt geven. Daarnaast heeft Lencon in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van diverse betrouwbare specialisten. Via dit netwerk vinden zij altijd de mensen die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om assemblage, uitgebreid testen of de levering van specifieke producten; dit bedrijf regelt het voor u. Een betere service kunt u toch niet wensen?

Diverse mogelijkheden voor detachering binnen de engineeringbranche

Naast een ontwerpbureau voor elk denkbaar technisch product, is dit bedrijf ook een ideale partner voor de detachering van engineering professionals. Heeft u één of meerder projecten waarbij u wel wat ondersteuning kunt gebruiken? Of heeft u op uw engineeringsafdeling tijden versterking nodig? Maak dan gebruik van de mogelijkheden voor detachering in engineering. Dan krijgt u kundige en flexibele medewerkers die u graag helpen bij diverse werkzaamheden. Over de specifieke werkzaamheden worden op voorhand duidelijke afspraken gemaakt, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Als u meer wilt weten over detachering van experts in engineering, kunt u altijd contact opnemen met Lencon. De medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Er zijn altijd vacatures beschikbaar

Als u zelf specialist in productontwikkeling bent, is Lencon wellicht het ideale ontwerpbureau voor de realisatie van uw nieuwste product. Wegens de constante groei van dit bedrijf, zijn ze namelijk altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die de vaardigheden en kennis bezitten om hoogstaande producten te ontwikkelen. De vacatures staan op de website van het bedrijf. Bekijk ze op uw gemak en solliciteer gerust op een interessante functie. Wie weet wordt u wel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en ligt er een contact in het verschiet!