Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

De prachtige uitstraling van zeshoekige tegels

Zeshoekige wandtegels zijn een unieke en trendy wandbekleding die steeds populairder wordt. Zeshoekige tegels gerangschikt in een honingraatpatroon. Daarom worden ze ook honingraattegels en zeshoekige tegels genoemd. Perfect voor badkamers en keukens, maar kan ook in andere ruimtes van het huis gebruikt worden. We hebben een grote keuze aan zeshoekige wandtegels in vele stijlen, afwerkingen, maten en kleuren. We hebben ook een ruim assortiment hexagon tegels.

Zeshoekige wandtegels zijn niet alleen mooi, maar hebben ook veel voordelen.

Zeshoekige wandtegels zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Perfect voor badkamers en keukens omdat het vuil en water afstoot. Zeshoekige wandtegels zijn bovendien slijtvast, waardoor ze langer meegaan.
Zeshoekige wandtegels zijn eenvoudig te plaatsen. Verkrijgbaar in verschillende maten, het kan in elke kamer worden gebruikt. Zeshoekige wandtegels zijn eenvoudig te vervangen als de tegels beschadigd zijn.
Zeshoekige wandtegels bieden een unieke en trendy uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs om perfect bij elke stijl te passen. Zeshoekige wandtegels zijn goed te combineren met andere vloer- en wandbekleding. Zeshoekige keramische wandtegels zijn een duurzame en veilige optie. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zal het lang meegaan.

Wat wordt bedoeld met rectificerende en niet rectificerende wandtegels?

Gerectificeerde wandtegels hebben rechte gezaagde randen. Hierdoor is bij een voeg van ca. 2 mm, zodat het uiteindelijke resultaat “strakker” oogt.

Keramische wandtegels worden na het bakken op maat gesneden, hierdoor zijn de tegels maatvast en even groot. Hierdoor kunnen de tegels heel dicht op elkaar geplaatst worden met een minimale voeg van 2mm en blijven de tegels dicht op elkaar in het grid. Dit zorgt voor een zeer strak eindresultaat.
Gemodificeerde wandtegels hebben vaak “R”, “Rett” of “Ret” in hun naam of beschrijving.