Artikel Depot
Image default
Beauty en verzorging

Een goede kapper is belangrijk

Bij de kapsalon Den Haag weten ze als geen ander hoe ijdel mensen zijn. Je haarstijl en de mate van verzorging zeggen iets over een persoon, tenminste veel mensen oordelen over andere op basis van hoe ze eruit zien. Daarom zijn veel mensen tegenwoordig bezig met de beste kapper te vinden die hen aan de uitstraling kan helpen die ze willen. Jongeren zijn hier vaak ontzettend kieskeurig in en zelfs oude heren doen hun best om met een mooi strak kapsel op het werk te verschijnen. Wanneer deze mensen het niet fijn vinden hoe ze geknipt worden komen ze niet meer terug en dit is niet goed voor een kapper.

 

Klanten aan je binden was nog nooit zo moeilijk

Het is belangrijk om te weten wat klanten van het geknipte haar vinden om ze te behouden. De bezoekers van een kapperswinkel zijn zeer veeleisend geworden maar maken hun verwachtingen lang niet altijd kenbaar. Vraag er als kapper naar, want misschien blijken trouwe klanten wel van plan te zijn om aankomende maand naar een andere kapper te gaan of wordt er door deze mensen wel negatieve word of mouth verspreid waardoor de kapper potentiële klanten misloopt. Inspelen op de wensen van de klanten is belangrijker dan ooit en de kapper moet weten wanneer hij zich moet aanpassen.

 

Promotie door klanten

Tevreden klanten bevelen een kapperszaak aan en daarom is de zaak erbij gebaat dat ze dit ook doen. Als de kapper ervoor zorgt dat ze tevreden de zaak verlaten zullen ze dit eerder doen. Een andere manier om dit te beïnvloeden is klanten vragen om op internet reviews achter te laten, mensen zoeken vaak op internet de kapper op en gaan op reviews af. Kortom voor een kapper is het moeilijk om tegenwoordig zijn zaak vol te krijgen. Er zijn veel goede kappers in het land die het niet gered hebben door slechte reclame ondanks hun knipkunsten.