Artikel Depot
Image default
Zakelijk

Zelfklevende etiketten met veel mogelijkheden

Zelfklevende etiketten bestaan al heel wat jaren. Toch maakt nog lang niet iedereen gebruik van de mogelijkheden die deze etiketten met zich meebrengen. Zo zijn deze etiketten speciaal ontworpen om vanzelf op een oppervlakte te plakken. Je hoeft geen andere hulpmiddelen meer te gebruiken en kunt dus veel sneller te werk gaan. De etiketten kunnen onder andere gebruikt worden om barcodes op te maken, maar ook voor bijvoorbeeld adresgegevens wanneer er producten verstuurd moeten worden. Je zou daarom voor ieder doeleind wel deze zelfklevende varianten aan kunnen schaffen en er zoveel mogelijk gebruik van gaan maken.

De bedrukking van zelfklevende etiketten 

De zelfklevende etiketten kunnen in een groot aantal mogelijkheden aangeschaft worden. Je kijkt hiervoor eerst naar de bedrukking. Deze bedrukking kun je helemaal aanpassen aan jouw doeleinde. Denk daarbij bijvoorbeeld aan voorgedrukte adresregels, maar ook informatie over bepaalde producten. Tevens kun je het logo van het bedrijf erop laten zetten. Alles wat jij erop zet, brengt weer een boodschap over naar klanten. Bekijk ook de kleuren die je wilt hebben. Zo kun je voor wit gaan, maar ook voor een opvallende kleur of een print. Alles is mogelijk als je de etiketten laat maken bij een drukkerij. Bespreek aldaar de verschillende opties.

Altijd een hoeveelheid voor jouw doeleinden

Je hebt vanaf dat moment veel voordelen aan de zelfklevende etiketten. Zo kun je als eerste profiteren van het gemak van opplakken. Met één beweging heb je de etiketten al op een oppervlak zitten. De zelfklevende laag op de achterkant zorgt hiervoor. Ook kun je de etiketten in een grote hoeveelheid aanschaffen. Ze komen namelijk op rol, waarop je veel etiketten kunt vinden, en op A4-vellen. Zorg er daarom altijd voor dat je eerst bekijkt hoeveel etiketten je nodig hebt voor jouw doeleinden, zodat de juiste hoeveelheid aangeschaft kan worden en je niets meer te kort komt voor jouw doeleinde.

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/zelfklevende-etiketten