Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Een relatiegeschenk of cadeau regel je eenvoudig bij borreldoosje

Ben je op zoek naar een uniek cadeau om iemand compleet in het zonnetje te zetten? Daar kunnen wij jou bij borreldoosje.nl mee helpen!

Een cocktail DIY pakket online bestellen

Wil je iemand verrassen met een DIY cocktail pakket? Wij hebben verschillende cocktail pakketten waar jij iemand helemaal mee kan verrassen. In elk cocktail pakket worden instructies meegeleverd, zodat diegene precies weet hoe de cocktail klaargemaakt moet worden. Dat is leuk toch?

Een borrelpakket op maat bestellen?

Naast onze cocktail pakketten kan je bij ons ook een borrelpakket en borrelbox bestellen. In deze pakketten zijn de lekkerste hapjes samengesteld, zodat de ontvangt optimaal kan genieten van een heerlijk borrelmoment. Wil je een borrelpakket op maat laten maken? Geen probleem.

Je collega’s verrassen met een kerstpakket?

Bij borreldoosje.nl hebben wij verschillende kerstpakketten waar jij jouw collega’s helemaal mee kan verrassen. Heb je specifieke wensen? Of wil je advies over het samenstellen van een kerstpakket? Wij zijn er om jou te helpen. Neem contact op via info@borreldoosje.nl of maak gebruik van de Whatsapp functie

https://borreldoosje.nl/