Artikel Depot
Image default
Zakelijk

Tips om kosten te besparen met een polo bedrukken

Kosten besparen op het bedrukken van een polo: hoe doe je dat? Bij dit artikel ben je aan het juiste adres. Denk je aan polo’s, dan denk je aan ideale bedrijfskleding – in ieder geval voor in de warmere maanden. Medewerkers zijn gemakkelijk aan hun polo te herkennen. Kies je voor bedrukte polo’s, dan ga je natuurlijk voor een vaste huisstijl. De huisstijl past bij waar de onderneming voor staat. Je kunt kiezen voor zakelijk, maar ook voor vrolijk en speels. De keuze is aan jou. Eén ding is zeker: polo’s dienen ten alle tijden comfortabel te zijn. Benieuwd naar het aanbod bedrukte polo’s online? Kijk gerust rond op Justpromo.nl.

Verschillende soorten polo’s

Polo’s zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Je denkt wellicht dat alle polo’s gelijk zijn, maar er bestaat een subtiel verschil tussen polo’s voor mannen en vrouwen. Het ontwerp voor een man is doorgaans iets ruimer dan dat voor een vrouw, dat wat strakker afkleedt. De maten van de polo’s zullen variëren van XS tot 4XL. In de editor kun je vaak kiezen voor een polo voorzien van logo. Hou er rekening mee dat een logo toevoegen wat duurder is.

Hoe kun je polo’s goedkoop laten bedrukken?

Hier een aantal tips om je polo’s goedkoper te laten bedrukken:

  • Kopen in bulk: doorgaans gaat de regel op dat hoe meer exemplaren je bestelt, hoe goedkoper de kosten per exemplaar zullen zijn. Dat heeft voor een groot gedeelte te maken met de ontwerpkosten en de bijkomstige administratiekosten. Een ontwerp in een product omzetten kost tijd, maar is in principe slechts één keer nodig – of je nu kiest voor 10 polo’s, of voor 1000 polo’s. Hoe meer polo’s, hoe lager de gemiddelde kosten
  • Vergelijk prijzen en bijkomstige voordelen online: er zijn online meerdere aanbieders te vinden die bedrukte polo’s aanbieden. Door prijzen en voorwaarden naast elkaar te leggen, moet het mogelijk zijn de goedkoopste, meest voordelige, aanbieder te vinden
  • Is er een minimaal orderbedrag? Vaak hanteren bedrukkers een minimaal aantal orders dat benodigd is om je bestelling gratis te kunnen laten verzenden. Hoe lager, hoe beter (doorgaans). Dat is natuurlijk weer afhankelijk van hoeveel exemplaren je nodig hebt
  • Minimaliseer het gebruik van kleur: kleuren zijn duur, dat is een feit. Als je een polo laat bedrukken (of het logo), kies dan voor één kleur om de kosten te drukken. Kies je voor meerdere kleuren, dan zal er voor elke kleur extra kosten in rekening worden gebracht
  • Let tot slot ook op aanbiedingen en speciale acties.

 

https://justpromo.nl/bedrukte-polos